Hvordan at ramme en hængende maske

December 1

Hvordan at ramme en hængende maske

Udskåret træ masker, venetianske masker, hånd malet masker og papier mache masker kan hænges som væg udsmykning. Selv om masker kan hænges uden rammer, dette efterlade dem åbne for skade fra mennesker banke dem ned fra væggen eller støv indsamle dem for længere perioder. Framing dem i en shadowbox ramme beskytter dem mod støv og ulykker, mens det stadig tillader dig at vise og nyde dem.

Instruktioner

•Measure højde, bredde og dybde i masken du indramning. Tilføj 2 inches til højden og bredden og 1 tommer til dybden. Dette er den størrelse shadowbox ramme du får brug for denne maske. Du kan finde dem på din lokale håndværk butik eller indramning speciale butik.

•Tag bagsiden af shadowbox ramme og holdning masken på det hvor du ønsker det til at hænge.

•Stick en hængende tack i opbakning fra shadowbox for maske til at hænge. Tryk på den skarpe ende af hængende tack til opbakning, således at det er solidt fastgjort. Derefter placere masken på tack og sørg for det er hængende, hvor du ønsker det.

•Reattach opbakning til shadowbox rammen med masken nu hængende fra hængende tack. Dette fungerer på samme måde til at sætte opbakning på en billedramme efter at placere et billede i rammen. Placer bagside mod bagsiden af shadowbox, så rammen hænger inde i rammen. Derefter drejes klemmerne på bagsiden til at låse opbakningen i sted og holde masken fra falder ud.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com