Hvordan at ramme en Jetted karbad dæk

February 14

Hvordan at ramme en Jetted karbad dæk

Jetted spabade er tilgængelige som standalone enheder--med ydre maskinhusene-- eller ufærdige drop-in enheder, der kræver rammer at være bygget op omkring dem. Hvis du installerer en drop-in balje, udvide rammerne for at danne et dæk. Du kan dække dine dæk i fliser, sten eller andet materiale og bruge det som en behagelig sidde- og kommunale område. Processen med indramning en jetted karbad dæk kræver nogle grundlæggende snedkeri færdigheder og et par grundlæggende værktøjer.

Instruktioner

•Optag bredde og dybde af karret base med din målebånd. Hvis karret har et udhæng eller lip, omfatte det ikke i beregningerne. Læben vil sidde over rammen, ikke inde i den. Check med producentens specifikationer og se, hvis nogen ekstra plads der kræves rundt om karret før du foretager dine målinger endelige. Tilføj denne ekstra plads til din bredde og dybde målinger.

•Measure og afskårne stykker af 2 x 4 tommer tømmer for bundplade i dit badekar ramme. Den nederste plade, som strækker sig langs bredden af karret (side til side), bør rager ca 3½ inches på hver ende til at tillade bundplade, der strækker sig langs dybden af karret (front til tilbage) til at passe flugter inde det når det er installeret. Resultatet vil være en ordentlig rektangel med alle sider montering sammen helt og holdent.

•Optag højden af karret med din målebånd. Klip 2 af 4s til at passe denne måling, ved hjælp af din rundsav. Du skal bruge to lodrette studs i hver ende af hver sæt af top og bundplade og en lodret stud hver 16 inches i hele.

•Lay bundplade og vertikale pigge på en flad arbejde overflade, og bruge din hammer og søm til at fastgøre dem sammen, placere ende studs' skod flugter med og oven på hver ende af bundplade og en hver 16 inches på center. Installere studs, så de flade sider er vinkelret på bundpladen. Samle hver side af rammerne for separat, så du kan vedhæfte dem sammen når de er på skrå i stilling. Du skal have fire bundplade med studs fremspringende opad, når du har fuldført dette trin.

•Klippe to stykker af 2 x 4 om 1½ inches kortere end bundplade. Fastgør disse med en hammer og søm til siderne af toppe af knopperne. Én plade går på den ene side af knopperne, andre pladen går på anden siden. Ideen er at skabe en enkel ramme, der er dobbelt så bred i toppen, end det er i bunden. Denne udvidede øverste ende giver mulighed for en solid dæk struktur på toppen og sparer plads og materialer i bunden. Gentag installationsprocessen topplade for hver væg i rammerne.

•Strømforbrug i standby rammer elementer i position omkring området balje installation og brug din hammer og søm til at fastgøre dem til gulv bjælker. Drive søm gennem bundpladerne og i strøer under dit gulv overflade. To negle pr. tværbjælke placering vil være tilstrækkeligt. Søm de fire vægge sammen i hvert hjørne.

•Measure toppen af rammen omkring åbningen og skære en ark af 3/4-tommer krydsfiner til at passe. Bruge din lineal og blyant til at markere wood, og brug din rundsav til at skære lige. Hvis du har en buet spabad og ønsket om at skabe en buet dæk omkring det, bruge en stiksav til at gøre de hvælvede nedskæringer. Brug din hammer og søm til fastgørelse krydsfiner på toppen af rammen, så åbningen du har skåret matcher form af karret nedenfor. Krydsfiner vil ring din balje og tjene som din dæk; Du kan dække det med fliser eller sten som ønsket.

Tips & advarsler

  • Sikre, at gulvet under din jetted karbad installationsplacering er stærk nok til at holde den ekstreme vægten af en fyldt spabad. Check for rot, tykkelse og styrken i støtteelementer, og positionering af bjælker eller indlæg på under niveau.
  • Hvis du installerer et spabad i hjørnet af et værelse, brug vægge som ramme understøtter. Bruge en stud finder til at finde bjælker bag din eksisterende vægge og fastgør en 2 x 4 tommer finans bord til dem. Brug din hammer og søm til fastgørelse i bestyrelsen på plads efter at vedhæfte seler, lavet af af 2 x 4 tømmer skåret til 3½ inches i længden, på bordet hver 16 inches eller så. Installere en anden 2 x 4 til seler. Komplet siderne af karret ramme der ikke abut vægge med indramning sektioner som beskrevet i ovenstående trin.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med redskaber som Save, hamre og søm. Alvorlig skade kan forekomme. Bære arbejdshandsker og beskyttelsesbriller for beskyttelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com