Hvordan at ramme en markise Over en dør

January 1

En dør fortelt forbedrer den udvendige udseende af et hus. Solsejl beskytter mennesker fra dryppende regn under storme som de gå ind og ud af døren. En markise tilbyder også nogle beskyttelse mod solen. Hjemmelavet solsejl giver mulighed for en bygherre til at styre byggematerialer samt de farver, der anvendes i det færdige produkt. Hver enkelt markise er skræddersyet til forstuen dækket.

Instruktioner

•Measure bredde af døren ramme med et målebånd og tilføje 12 inches til måling. Dette vil være længden af rammen. Rammen om sejlet skal strække sig ud over kanten af dørkarmen at tilbyde den optimale mængde af beskyttelse.

•Klippe fire 2 x 4 træ boards samme længde som den måling, ved hjælp af en sav. Cut fire flere 2 x 4 brædder 3 fod i længden. Sand nogen ru kanter med sandpapir.

•Draw en halv-cirkel på en 1-tommer-tykke plader af krydsfiner. Længden af den flade side af halv-cirkel foranstaltninger 6 fod og toppen af buen 3 fod fra center for halv-cirkel. Skære dette stykke med en gensidig sav. Skåret en halv-cirkel i halvdelen til at danne to identiske kvart-cirkler med 3-mund flade sider.

•Build to identiske rektangel ramme stykker med 2 x 4 brædder. Fastgør brædderne sammen ved hjælp af træskruer og en elektrisk skruetrækker. Endestykker af rektanglerne nødt til at måle 3 fødder. Tillægge de 3-mund ender af rektanglerne kvart-cirkler. Begge rektangel rammer vil danne en L-form når tilsluttet rektanglerne.

•Paint eller pletten ramme til at beskytte det fra de uden elementer. Dække ramme med lærred stof eller træ tavler. Ved montering af markise, placere en rektangel mod væggen over døren og pege bue af kvart-cirklerne opad.

Tips & advarsler

  • Bruge tunge stof, hvis du dækker fortelt med materiale. Et valg er marine stof, som bruges til at bygge sejl til sejlbåde. Dette stof er vandtætte og modstår vind skader.
  • Bær altid sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj til opskæring af træ. Dette forhindrer savsmuld og træ chips flyver ind i dine øjne.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com