Hvordan at ramme en mur med en dør

August 17

Uanset om du bygger en hjem, efterbehandling en kælder, eller blot at ændre en eksisterende plantegning, kan at vide, hvordan at ramme en mur med en dør komme handy. Indramning vægge og døre separat er relativt simpelt, og planlægning frem til at ramme en væg med en dørtærsklen allerede er på plads kan gøre jobbet endnu enklere. Med nogle omhyggelige målinger og fælles værktøjer, kan du oprette indramning for en straight, stærk mur og velplaceret døren med lethed og tillid.

Instruktioner

•Mark loft. Brug en stud finder til at finde loft strøer eller blokere langs linjen i din nye væg. Markere begge kanter af hver tværbjælke, så du ved præcis hvor du skal placere negle senere.

•Klippe plader. Klip to stykker af 2 x 4 tømmer til længden af din væg. Disse er din eneste (nederst) og top plader.

•Mark stud positioner. Line top og eneste plader netop på en flad overflade (ved hjælp af klemmer om nødvendigt), og bruge en kombination pladsen til at måle og mark hvor knopperne vil gå mellem dem (som regel hver 16 eller 24 inches).

•Mark døråbning. Måle bredden på enheden dør fra jamb til jamb, og derefter markere de plader, hvor din døråbning vil gå. På hver side, tilføje 3/8 tommer og markere igen, tilføje 1,5 inches og markere igen og endelig tilføjer en anden 1,5 inches og mark endnu en gang. Dette giver plads til at indstille din dør enhed og rammen med en knægt (dør højde) og king (mur højde) stud på hver side.

•Sæt plader. Nail topplade til loftet ved at køre 16 d indramning negle i strøer eller blokering. Derefter bruge en plumb bob for at line op de eneste plade netop under den øverste plade, og Fastgør det på gulvet ved hjælp af konkrete negle (eller 8d indramning negle, for trægulve).

•Sæt fuld studs. På hver stud mark (undtagen jack studs umiddelbart ved siden af døren), måle afstanden mellem de øverste og nederste plader og skåret en 2 x 4 til at matche. Tip hver stud nogenlunde på plads, og tryk på den med en hammer hvis nødvendigt at få en præcis placering. Tilslut derefter hver stud at pladerne ved at køre 8d indramning negle i diagonalt (toenailing), eller ved at knytte metal fælles stik.

•Sæt header og krøbling. Mål afstanden mellem kongen studs på højden af den dør enhed, skåret en 2 x 4 for at matche ("header") og søm det på plads gennem kongen studs. Næste, foranstaltningen afstanden mellem denne header og den øverste plade, skåret en 2 x 4 for at matche ("Krøblingen"), og søm det til placere halvvejs mellem kongen studs. Vær sikker på at toenail krøbling til den øverste plade ud over sømning gennem hovedet.

•Sæt stikket studs. Måle afstanden fra den nederste plade til hovedet, skåret to 2x4s til at matche, og søm dem på plads gennem kongen studs og header.

•Klippe eneste plade. Så gennem den eneste plade på hver kant af din døråbning tillade dør enhed at udvide fra hovedet på gulvet.

Tips & advarsler

  • Hvis du foretrækker, kan du også lægge ud og samle din ramme på jorden og derefter raise, placere, og fastgøre den til gulvet og strøer eller blokering. Hvis du vælger denne fremgangsmåde, skal din væg 1/2-tomme kortere til at give dig plads til at vippe det på plads. Når markerer placeringen af din studs, tegne linjer til begge kanter og markeres i mellem dem til at fjerne enhver tvivl om, hvor tingene skal gå.
  • I trin 4, skal du sørge for at krydse ud mærker for enhver regelmæssigt fordelte studs, der falder ind under din døråbning. Det synes indlysende, ville du ikke ønsker en indramning stud i midten af din døråbning, men det er nemt at komme ind i en rytme samtidig med indramning og ved et uheld søm noget på plads uden at tænke over det.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com