Hvordan at ramme en Navajo tæppe Under glas

May 5

En Navajo tæppe har levende æstetiske værdi og er værd at display hvis du kan orkestrere en varig og sikker måde at gøre dette. Hængende tekstilunderlag nøgne på væggen er en praktisk måde at vise håndværk, men fibrene vil fange og holde støv, forlader tæppet i hyppige behov for rengøring. Alternativt kan du ramme tæppe bag glas, så du kan vise det samtidig beskytter det fra miljømæssige stress. Med korrekt indramning, kan du fremvise den fantastiske håndværk af din Navajo tekstil for kommende år.

Instruktioner

•Measure tæppe til at bestemme dens præcise dimensioner. Måle tykkelsen af tæppet, hvis det er noget tykkere end standard måtten bord.

•Purchase en ramme, der er stor nok til at holde tæppet, robust nok til at understøtte tæppet og æstetisk gratis til tæppet mønstre og farver. Sørg for rammen er dyb nok, hvis tæppet er især tyk.

•Purchase stof, som du kan dække bagsiden af rammen hvis tæppet ikke kommer til at dække det helt. Et brunt papir baggrunden rundt i kanten af tæppet ville aflede opmærksomheden fra det slående kvaliteter. Vælg stof, der er et fint vævet, solid farve, således at det ikke forringer tæppet.

•Åbn ramme ved at fjerne opbakning fra rammen, selv. Lå opbakning ansigt på dit arbejdsoverflade. Dække opbakning med supplerende stof, hvis det ønskes. Hot lim eller korte pistol stof på hjørnerne af ramme opbakning til at holde det på plads.

•Lay tæppet opad på rammen opbakning. Arrangere tæppet, præcis som du ønsker det skal vises i rammen. Opmærksomhed på alle detaljer, herunder placeringen af frynser og løse tråde. Fjern eventuelle fnug på tæppet.

•Fit et stykke af matboard bag rammen opbakning, hvis rammen er for dybt til at holde tæppet på plads sin egen. Brug ikke en montering støtte, ligesom Velcro eller klæbemiddel. Ved at trykke på glasset, tæppe og opbakning mod hinanden, kan du oprette nok kraft til at holde tæppet på plads. Tilføj matboard som et ekstra lag, hvis det er nødvendigt, at opnå denne kraft.

•Drej beslag på bagsiden af rammen til at holde alle materialerne på plads. Dække bagsiden af rammen med papir, hvis det ønskes. Tilføj eventuelle kritiske hængende redskaber til bagsiden af rammen, hvis du hænger det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com