Hvordan at ramme en Rec værelse

December 5

En kælder fritidsrum indeholder plads til at få legetøj ud af stuen eller et sted at installere en tv-apparat og sofaer og stole til afslapning. Du kan gøre en rec værelse passe enhver familie afslapning behov, fra et legerum for børn til et gemmested for voksne. Indramning en rec værelse er lig bygning enhver hus vægge. Lave et design med bestemmelser til belysning, opvarmning og køling, og få eventuelle nødvendige VVS, ventilationskanal arbejde og elektrisk arbejde først. Leje fagfolk til tekniske installationer.

Instruktioner

•Waterproof udvendige vægge. Tape en square-foot stykke plastik på væggen i 24 timer for at se, hvis det ophobes fugt. Forsegle vægge med en god vandtætning maling udfylde porerne i betonen, hvis ringe eller ingen fugt vises. Installere en fugt barriere, enten en vandtæt membran eller skum bord med et fugttæt udenfor står over for, hvis nogle fugt ophobes; alvorlige vandproblemer kan kræve mere omfattende oprydning.

•Mark konturer for væggene på gulvet med en kridtstreg. Måle afstande til indvendige vægge fra ydre med et målebånd og markere værelse hjørner med kridt. Foranstaltning fra hjørne til hjørne for at sikre dispositionen er kvadratisk; Hvis diagonal afstande er identiske, er hjørner firkantet. Fastgør kridtstreger på etage 3 1/2 inches fra hinanden for at gøre konturerne for væg bundpladerne.

•Frame fundament vægge med 2 x 2 tommer forskalling studs og plader, fastgjort til gulv og væg med en hammer og beton negle eller en magt skrue pistol og beton skruer og de træ overhead strøer med 16d indramning negle. Space lodret forskalling studs med Centre 16 inches fra hinanden, og toenail dem med 8 d galvaniseret søm drevet diagonalt i de øverste og nederste plader. Brug en plan for at sikre studs er plumb.

•Installer stift skum bestyrelsen isolering mellem 2 af 2 studs. Fastgør det med byggeri lim eller klæbemiddel af fabrikanten anbefalede. Bruge skum med en fugt barriere på malede vægge, med vender mod indersiden, men unfaced skum board på vægge hvor en separat fugt barriere var installeret. Læg aldrig to fugt barrierer på den samme væg.

•Build indvendige rec værelse vægge med 2 x 4 tommer øverste og nederste plader og vertikale pigge. Samle dem på gulvet og opføre dem eller gøre dem på plads ved sømning øverste og nederste plader for sal og overhead strøer og toenail studs ind i dem. Gøre præ-bygget mure omkring en tomme kortere end højden fra gulv til strøer så de kan være gled på plads. Drive tilspidset træ shims mellem øverste og nederste plader af præ-bygget vægge til at udfylde hullet, og sikre dem på toppen og bunden. Plads studs med Centre 16 inches fra hinanden, og bruge en hammer og 16d indramning negle til at fastgøre dem. Placer vægge mellem de markerede linjer og bruge et niveau for at gå alle vægge.

•Frame en dør i den ene væg. Sæt fuld studs bredden af døren plus omkring 6 inches. Gøre en header til at passe vandret øverst på den krævede åbning fra to 2 x 4 tommer boards klemt inde omkring en stribe af 1/2-tommer krydsfiner skåret til at passe. Søm hovedet med indramning negle gennem side studs. Skåret "trimmer" studs med en rundsav til at gå mellem bunden af headeren og bundplade til støtte i hovedet; Nail disse til de fulde studs og i hovedet.

•Finish dørkarmen ved at skære ud bundpladen på indersiden kant af trimmer studs med en gensidig sav og ved at skære kort "Krøblingen" studs til at passe mellem toppen af hovedet og bunden af den øverste plade. Toenail krøblinge topplade og header med indramning negle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com