Hvordan at ramme en ru åbning for en indgangsdør

October 30

Indramning en grov, åbnes for en indgangsdør er ikke svært, men det kræver præcision og tålmodighed. Selvom dørkarmen vil til sidst være skjult fra visning, sikre, at det er kvadratisk, niveau og solidt konstrueret er nøglen til en indgangsdør, der fungerer godt og lukker sikkert for sikkerhed og beskyttelse fra vejret. Med nogle basale værktøjer, forsyninger og snedkeri færdigheder, kan du ramme en grov, åbnes for en indgangsdør med lethed og tillid.

Instruktioner

•Tag målinger. Måle indgangen dør enhed, og tilføje en tomme til hver side og toppen for at give mulighed for shims og caulk. Disse er dimensionerne af din ru åbning. Markere bredde på den vandrette 2 x 4 (den eneste plade) som danner bunden af væggen frame, og markere højden på de nærmeste 2 x 4 studs uden for dørkarmen. Mark to tilstødende 1.5-tomme mellemrum på hver side af åbningen for de studs, der vil danne siderne af dørkarmen.

•Sæt king studs. Måle afstanden mellem den eneste plade og den øverste plade (den vandrette 2 x 4 topping væg rammen). Cut to 2 x 4 studs til denne højde og position disse full-size "kongen" studs i de yderste markerer du har foretaget på den eneste plade. Brug en plan for at sikre, at de er helt lodret og derefter toenail (negle diagonalt) dem til de eneste og bedste plader.

•Sæt trimmer studs. Skær to 2 x 4 studs til højden af din ru åbning, placere en af disse "trimmer" eller "jack" studs ved siden af hver konge stud og søm dem til kongen studs.

•Sæt header. Forberede toppen af din dørkarmen (den "header") ved opskæringen tømmer til bredden af din dørkarmen. Følg lokale bygningsreglementer, hvis det er relevant, eller bruge en 2 x 4 for ikke-bærende vægge eller to stykker af større tømmer (fra 2 x 6 til 2 x 12, baseret på bredden af døren) med 1/2-tommer krydsfiner limes eller skrues i mellem til bærende vægge. Placere hovedet oven på de trimmer studs, og søm det til kongen og trimmer studs.

•Sæt krøbling studs. Kort 2 x 4s, kendt som "Krøblingen" studs, gå mellem sidehovedet og topplade til at hjælpe dørkarmen støtte vægt af væggen. Skåret en 2 x 4 til at matche afstanden mellem topplade og header, sted det halvvejs mellem to kongen studs og toenail det til sidehovedet og topplade. Hvis det ønskes (anbefales til bredere døre), kan du bruge flere krøbling studs placeret hver 12 til 16 inches.

Tips & advarsler

  • En pre hang dør enhed kan spare dig tid og kræfter, fordi hængslerne og jambs er allerede på plads.
  • Hvis eksisterende studs henhører under din ru åbning, kan du fjerne dem helt, eller måle omhyggeligt og efterlade en del øverst for at tjene som en indbygget krøbling studs.
  • På hvert trin, før sømning noget, brug et niveau og pladsen til at sørge for alt er korrekt justeret. Hvis det er nødvendigt, forsøge at skifte brædder på plads ved hjælp af en hammer eller pry bar.
  • Når du arbejder med et eksisterende bærende væg, placere en stærk midlertidig støtte før du fjerne eller udskifte enhver studs.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com