Hvordan at ramme en stald dør

August 10

For at ramme en dør i et skur er bygning en temmelig simpelt program, der er næsten identisk med at sætte i døre andetsteds. Du er nødt til at konstruere en dobbelt post på den ene side af rammen, hvor døren vil hænge, sat i en header sammen med andre opretstående to af fours. Du skal også lave kvoter for døren jamb og dør, der vil gå ind i åbningen.

Instruktioner

Hvordan at ramme en stald dør

•Først og fremmest skal du beslutte, hvor du vil placere din stald dør. På dette tidspunkt vil du nødt til at bestemme de nøjagtige dimensioner af den dør, der vil blive installeret. For enkelhed vil vi træffe beslutning om en dør er 30 inches lang og 84 inches høj, men stald døre skal undertiden være større end dette.

•Next vi nødt til at beregne størrelsen af åbningen. Vi skal give mulighed for en simpel doorjamb (dette er installeret for at beskytte rammen af bygningen mod vejr) og derefter tilføje en ekstra ½" til både højde og bredde. Den ekstra halvdel er nødvendigt at lade døren til at åbne og lukke ordentligt. Jamb vil blive foretaget fra ¾" pine eller fir, men der vil være shims på den ene side, plus toppen. Så tilføje vi en anden halv tomme til toppen og én side. Der kommer en ekstra 1 ¾" for højden og 2 ½" tilføjes til bredden. Så vores åbning vil komme til at 85 ¾" høj og 32 ½" bred. Nu kan vi begynde. (P.S. tykkere træ betyder en større åbning. Hvis du bruger en tomme tømmer til jamb, så du er nødt til at tilføje en anden ¼" til toppen og en anden ½" til siden.)

•De sandsynligt, du vil installere døren i en 2 af 4 stud metalindrammet væg med en bundplade og topplade, så satte en lille firkantet mark på bundpladen, præcis hvor du vil døren være. Nu gør en anden mærke på tværs af de 2 af 4 (der er bundplade) der er firkantet og præcis 35 ½" fra hinanden. Jeg har tilføjet en ekstra tre inches størrelsen af snittet til at gøre det muligt for begge 2 X 4's til at gå direkte til gulvet, hvor de derefter kan blive naglet i slutningen af ordet bundplade med et par hurtige aflæser af hammer. Lige uden for disse mærker nødt du til at køre et par 16-penny negle til at sikre bundplade. ("16-penny" er størrelsen af neglen)

•Nu, Fjern alle 2 X 4's der står allerede inden for 35 og ½ inches.

•Når det er gjort skal du skære bundplade med din rundsav, selv om en gammel hånd så kan fungere i dette tilfælde. Indstille dybden af rundsav til at matche tykkelsen af bundpladen og sørg for din to nedskæringer er helt firkantet. På dette tidspunkt er du klar til at begynde at sætte i 2 X 4's at gøre dørtærsklen.

•Nu beslutte hvilken side du vil kaste døren til at svinge fra. Dette vil være en dobbelt post og du vil installere denne først. Derefter tage en måling (i det mindste til de nærmeste otte tomme) fra gulvet til bunden af den øverste plade. Skåret en 2 X 4 til denne nøjagtige længde og søm den nederste ende i bundpladen, som du har bare klippe. Da de 2 X 4 går helt til gulvet, kan du køre to negle gennem de opretstående stud lige i pladen. Derefter sætte en toenail i hver ende, men lader indersiden tomme af negle.

•Nu tage en fire mund og sørg for, at den opretstående 2 X 4 er død niveau. Gøre en mark på hver side af to af fire da butts i den øverste plade; derefter toenail toppen af 2 X 4 til den øverste plade indtil det er stram og sidder lige inde i de to varemærker. Når du er færdig med at recheck oprejst med niveauet.

•På anden siden af åbningen skåret en anden to af fire til længde og nail bunden i den samme nøjagtige måde. Men når du går til søm top brug din målebånd for at sikre at denne 2 X 4 er netop parallelt med andre opretstående.

•Next du skal installere en overskrift i den nøjagtige højde, som du har beregnet for åbningen, 85 ¾". Med en lille firkant gør en vinkelret på mærket på hver oprejst på præcis 85 ¾" fra gulvet. Nu skær to 2 X 4 nøjagtigt til størrelsen af den åbning, der findes på gulvet. Teoretisk set bør det være 34 tommer, men i virkeligheden målingen bliver lidt kortere. Installere disse to stykker træ mellem de to varemærker, som du netop har givet på højden af 85 ¾". Sørg for, at de er flush på ydersiden. (de vil ikke være flush på indersiden medmindre du tilføjer et stykke krydsfiner ¼" mellem to) På dette tidspunkt er åbningen er indstillet. Dobbelttjekke for at sikre åbningen er firkantet og plumb. Nu måle og klippe to stykker af to af for der vil køre fra toppen af din-header til toppladen. Nail disse på plads og igen sørge for de er flush på ydersiden.

•Last af alle du har brug for at tilføje en anden 2 X 4 til siden af den åbning, hvorfra du vil hænge døren. Dette stykke træ vil køre fra toppen af den nederste plade til undersiden af den øverste plade, så vil det være cirka en tomme og en halv kortere end de andre to stolper. Det vil være let at nagle, men når du er færdig så glem ikke at tjekke denne post for at sikre det er niveau. Nu er du klar til næste fase.

Tips & advarsler

  • Tjek om gulvet i skuret er niveau. Hvis det ikke bruge den høje side som udgangspunkt.
  • Vær forsigtig med den elektriske rundsav. Altid kontrollere at sikre klingen er stram og altid indstille dybden af bladet til den minumun, der er nødvendige.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com