Hvordan at ramme en støtte væg

September 29

Hvordan at ramme en støtte væg

Indramning en mur er en øvelse i præcision. En støtte mur, som er korrekt indrammet og netop installeret kan holde en stor vægt. En mur, der er installeret i en vinkel eller med dens komponenter dårligt forbundet kan forårsage alvorlige strukturelle problemer i fremtiden. Udvikle gode arbejdsvaner og konstruere vægge ved hjælp af de samme trin som er hver gang en af nøglerne til konsekvent præcis og holdbare bygninger.

Instruktioner

•Klippe to stykker af 2 x 4 til længden af støtte mur. Disse er de øverste og nederste plader af væggen. Lå to 2-af-4s sammen og gøre blyant mærker på dem med 16-tommer intervaller. Disse mærker repræsenterer placeringen af knopperne.

•Klippe studs til højden af støtte mur, minus 3 inches, ved hjælp af en rundsav.

•Lay ud af væggen på en flad overflade ved at adskille de øverste og nederste plader og arrangere studs i mellem dem, således at knopperne er 16 inches fra hinanden, og parallelt med hinanden, med de øverste og nederste plader lagt langs enderne af knopperne.

•Saml mur af hamren to 3 1/2 tommer lange negle gennem de øverste og nederste plader og i toppen og bunden af hver stud.

•Kontrollér væggen for pladsen ved at køre et målebånd fra det ene hjørne til det diagonalt modsatte hjørne, bemærke måling, så gør det samme for det modsatte diagonal. De to diagonaler skal være den samme. Hvis de ikke er, trykke på eller hammer på et af hjørnerne af den længere diagonal at justere væggen.

•Strømforbrug i standby væggen op og stabilisere det af sømning på diagonal seler, der strækker sig fra dens studs til jorden. Sikre, at væggen er lodret ved at kontrollere det med en 4-fods niveau.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com