Hvordan at ramme en tag spær tværbjælke

July 15

Hvordan at ramme en tag spær tværbjælke

Loft strøer binde udvendige vægge af en bygning sammen og hjælpe med at distribuere tag belastningen. De er typisk 2-af-10s i forskellige længder, der løber parallelt med spærene. Bygninger uden strøer kører parallelt med spær kræver yderligere indramning medlemmer til at neutralisere tagets nedadgående pres. En korrekt indrammet tagsystem er afgørende for at en bygning strukturelle integritet, så det er bydende nødvendigt, at det gøres korrekt. Mens det er bedst at overlade til fagfolk eller erfaren gør-det-selv, kan opgaven udføres af dem med lidt erfaring og en vilje til at gå videre med forsigtighed.

Instruktioner

•Mark topplade af din ydervæg sektioner hver 16 eller 24 inches, begynder på den forreste eller bageste del af bygningen.

•Lay ene ende af tværbjælke på den første mark og den anden på en skillevæg, eller hvis tværbjælke er lang nok, på den modsatte ydervæg.

•Nail slutningen af tværbjælke til spær ved siden af det, og toenail--drive søm på en vinkel--tværbjælke til toppladen--øverste vandrette indramning medlem-- og hver partition væggen, som den krydser. Lap strøer med oprindelse på modsatte vægge mindst 4 inches, når de ender på en skillevæg; søm strøer sammen så godt.

•Fortsæt indstilling og sømning strøer på hver mark indtil du når anden enden af bygningen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com