Hvordan at ramme en tilstødende væg

May 20

Hvordan at ramme en tilstødende væg

Når man bygger et hus, som du normalt ramme vægge med træ pigge--2 x 4 tommer bestyrelser, der ikke er udseende-grade materiale. Stud vægge er dybest set store rektangler med en lang sidehoved og sidefod bord og en stud placeret i hver ende og i mellem hver 16 inches til et bærende væg og hver 20 inches for en ikke-bærende væg. Men når du har to vinkelrette stud vægge støder op til hinanden, kan det være svært at forestille sig hvordan du tilslutter dem sammen.

Instruktioner

•Build stud liggende vandret på væggen og hæve det på plads senere. Skære sidehovedet og sidefoden til den ønskede længde og lægge dem ud på gulvet, på deres smalle kanter, parallelt med hinanden, med nok plads i mellem at sætte knopper.

•Klippe studs til den ønskede højde af væggen minus 3 inches til sidehovedet og sidefoden. Skære en stud for hver 20 inches for en ikke-bærende indervæg plus en for den anden ende stud. En 80-tommer væg skal du fem studs.

•Align ene ende stud i begge ender af ramme væggen så de line op med enderne af sidehoved og sidefod bestyrelser, og sikkert dem på plads med to søm i hver ende af knopperne. Søm igennem bunden af sidefoden i slutningen af stutteriet og gennem toppen af hovedet ind i slutningen af stutteriet.

•Strømforbrug i standby stutteriet væg opretstående og justere den ydre kant af væggen med den ydre kant af den tilstødende væg. Søm gennem væggen du bare indbygget i enderne af den mur, der stod tidligere. Hvis den oprindelige væg er allerede drywalled, som i en renovering, bruge en stud finder for at finde stud til at fastgøre den nye væg til.

•Sæt en stige cross medlem hver 2 fod fra gulv til loft mellem de sidste to studs af den oprindelige væg under indledende konstruktion hvis drywall allerede ikke er blevet installeret. En stige cross medlem er en 2 x 4 tommer stud med den 4-tommer dimension løber lodret, placeret mod den indvendige kant af studs at skabe en sømning overflade for at vedhæfte drywall til.

Tips & advarsler

  • For indledende konstruktion, stud væggen vil være i samme højde som de øvrige vægge, men remodels, skal du gøre den stud væg one-kvart-tomme kortere og bruge shims til at fastgøre den til loftet, eller du vil ikke kunne hæve væggen uden at ramme loftet.
  • Udvendige eller bærende vægge kræver en stud hver 16 inches.
  • Alternativt kan du bruge en tre-stud hjørne på den ydre væg, sandwiching tre studs sammen for at blokere off varmetab og giver en overflade for at negle drywall til.
  • Slips tilbage løsthængende tøj og hår inden du betjener power udstyr.
  • Bære beskyttelsesbriller, når du bruger power udstyr.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com