Hvordan at ramme en udkragede væg

April 20

Hvordan at ramme en udkragede væg

En regelmæssig anden sal ydervæg hviler på toppen af og justeres perfekt med stueetagen væg indramning nedenfor. Kan du i stedet en udkragede andet historie, minder om arkitekt Frank Lloyd Wrights berømte Fallingwater residence. En udkragede struktur projekter forbi sin base eller fundament til at præsentere en unik, elegant facade, som kan drage fordel af en skrå, naturskønne eller skov indstilling. En arkitekt eller ingeniør kan give planer, forsynet med hans officielle stempel til at vise housing arbejdstilladelse embedsmænd, identificere sikre maksimal projektionen for din udkragede væg. Boliger embedsmænd i jordskælvsområder kan også rådgive om krav til brugen af seismiske bånd.

Instruktioner

•Forbered til installation af de udkragede væg ved at skære gulvet strøer pr. dine tegninger, at projektet en udpeget antal fødder forbi første sal parrede top plader. Mark de øverste plader med placeringen af hver tværbjælke på 16-tommer centre med to blyant mærker, 1 ½ inches fra hinanden, som benævnes "tværbjælke" eller "J."

Hæng strøer, typisk 2 af 8 tømmer fra bandet tværbjælke overfor af udlægget, ved hjælp af tværbjælke bøjler. Læg tværbjælke, betegnes til at være "running wild" som det er ikke endnu anbringes en ende tværbjælke, over første sal fordoblet topplade så den frie ende Rager op i luften. Line op hver tværbjælke, således at det falder mellem mærker af dens placering på den øverste plade. Nail seismiske bånd forbinder tværbjælke og plade, sømning gennem hvert hul i begge arme af slips med galvaniseret tværbjælke negle.

•Mark en ende tværbjælke hver 16 inches på center med placeringer for de regelmæssige strøer, med en tømrer blyant, måle bånd og hastighed square. Tack midlertidig 2 x 4 seler under slutningen tværbjælke at holde det på plads. Linje kører-wild enderne af de regelmæssige strøer således at hver tværbjælke falder mellem blyant mærker af dens markant placering. Tryk på en tværbjælke bøjle op mod krydset af den regelmæssige tværbjælke hvor det opfylder slutningen tværbjælke. Søm en tværbjælke søm gennem hvert hul på alle ansigter af tværbjælke bøjle.

•Følg standard væg-indramning teknikker til at fuldføre den udkragede væg. Negle et undergulv som krydsfiner eller OSB til toppen af de regelmæssige strøer. Måle, markere og klippe 2 af 4s til at tjene som bundplade, top plader og regelmæssig studs. Situationsplan væg elementer på undergulvet og negle hver fælles med 16d negle. Tilføje yderligere king studs, jack studs og krøbling studs, karme og overskrifter, omkring ru åbninger for døre og vinduer. Løft på væggen ved hjælp af assistent og søm det til undergulvet. Tack på midlertidig 2 x 4 seler indtil spær besætningen kan tilføje disse tag framing elementer for at permanent anbringer udkragede væggen top plader.

Tips & advarsler

  • Din lokale bolig afdeling vil kræve planer, når du ansøge om en arbejdstilladelse for dit hus indramning. Spørg boliger personale hvis din jurisdiktion kræver en Californien entreprenør licens til den primære Tømrer på jobbet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com