Hvordan at ramme en væg for at gøre et skab

August 14

Hvordan at ramme en væg for at gøre et skab

Sandsynligvis den ene ting i dit hus, at du ikke har for meget af er lagerplads. Closets, for eksempel synes altid at være kort levering. Et skab arrangerer, gemmer, skjuler og beskytter essentielle i dagligdagen og minderne om i går. Når dit hus ikke tilbyder den skab plads du har brug for, er opbygning af en ny en enkel og billig mulighed. Ramme en væg til et værelse-længde skab eller to vægge, hvis du planlægger at vedlægge hjørne af et rum. Hænge vægbeklædning, hylder eller tøj stænger som ønsket, og slut af med en dør til at oprette din specialbyggede skab. Det tager kun en eftermiddag.

Instruktioner

•Fjern alle møbler i området hvor du ønsker at installere skabet, clearing tilbage flere ekstra fødder for at sikre en barrierefri arbejdsområde.

•Find studs--den lodrette træ indramning i en væg--i den mur, du vil bruge til skabet tilbage sammen med nogen tilstødende vægge, som du optage i skabet sidevægge. Brug en stud finder, eller tryk på væggen for at identificere hvor det lyder og føles solid. Hankatte er typisk 16--, men nogle gange 24 - inches fra hinanden. Gentag for bjælker i loftet. Forankring din nye vægge til eksisterende indramning sikrer robust konstruktion.

•Køre den et målebånd fra bagvæggen udad, langs den tilstødende sidevæg, først i nærheden af ordet og derefter igen nær loftet. Måle skab dybde ønske og mærke på væggen klart. Gentag på den modsatte væg, hvis du er ved at opbygge et skab mellem to eksisterende vægge. Måle bredden af skabet og måle fra dette punkt i stedet hvis du skal bygge en sidevæg sammen med forsiden. Mark loft og gulv med maskering eller ventilationskanal tape.

•Measure højde af rummet fra gulv til loft. Find længden af den forreste væg. Hvis du er ved at opbygge en sidevæg, finde længden af side væg løb men trække 3½ inches for at redegøre for tykkelsen af den forreste væg.

•Klippe to 2 x 4 tommer boards måling af længden af hver væg behov. Disse vil danne din plader; du vil sandwich studs mellem dem.

•Subtract 3½ inches--tykkelsen af pladerne plus lidt ekstra clearance--fra loftshøjde. Skære yderligere 2 af 4s til denne længde til at danne væggen studs. Plan for en stud pr. 16 inches, plus en ekstra for hver side af et hjørne hvis du bygge to eller flere vægge. Således et værelse-længde væg kræver ikke nogen ekstra, men en front og side vægkonstruktion bruger to ekstra studs.

•Lay hver væg plader side om side på gulvet og mark på tværs af begge på samme tid hver 16 inches. Efterlade et tomrum, måle bredden af den ru døråbningen kræves plus en yderligere 3 inches, at give mulighed for yderligere indramning, hvor det ønskes at danne posten skab. Se producentens specifikationer til at bestemme størrelsen.

•Lay plader på kanten og Placer studs tyndeste kanten på samme måde. Justere en stud med hver linje på plader, begynder flush i slutningen af pladerne og slutter på samme måde. Søm gennem pladerne i stud enderne til at sikre.

•Erect forvæggen, placerer sig ifølge væg, gulv og loft mærker tidligere har lavet. Check for plumb--lige op og ned - med et niveau. Skubbe shims under væggen for at kile i sted sikkert. Negle, svimlende to ad gangen hver 8 inches, gennem den nederste plade i gulvet og slutningen studs i siden. Vedhæfte langs loftet i strøer, hvor det er muligt. Gentag for ekstra vægge.

•Klippe tre 2 af 4s 12 inches lang. Negle hver den sidste stud i et hjørne, eventuelt mellemrum lige så langs højden af væggen. Skub de resterende stud på plads ved siden af blokkene, og negle i en vinkel gennem top og bund af stutteriet i plader--en proces kaldet toenailing.

•Measure og skåret en 2 x 4 for at spænder over bredden af døråbningen. Toenail mellem studs på uslebne åbning højde til at oprette et sidehoved for døren. Skære gulvet plade under overskriften på dette tidspunkt. Det skal fjernes for at skabe den fuldstændige åbning.

•Klippe yderligere blokke, én for hver 12 inches bredde, at strækningen mellem overskriften og den øverste plade. Søm gennem hovedet i slutningen, og toenail gennem den modsatte ende af blokken ind den øverste plade.

•Measure afstand fra gulvet til sidehovedet. Skær to studs til denne dimension. Søm i sted, fastgørelse til stud ved siden af åbningen og toenailing i hovedet. Dette hjælper med at bære vægten af hovedet og dermed døren.

•Insulate, som ønskes og installere din foretrukne vægbeklædning. Outfit et skab med hylder og tøj stænger efter smag. Slut med hængende en dør og dækker den vedhæftede fil med trim til at fuldføre.

Tips & advarsler

  • Hvis elektricitet eller et permanent lys skal du, kontakte en elektriker til installation. Du kan holde en batteridrevet lys op selv, dog.
  • Bruge forholdsregler omkring motorsave.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com