Hvordan at ramme en væg for Closet skydedøre

November 9

Hvordan at ramme en væg for Closet skydedøre

At have mere plads plads end skab plads er et problem, du kan løse. Alt det kræver er afskeden med 26 inches eller mere gulvplads, så du kan skabe en ramme for at installere closet skydedøre. Oprette et skab, der spænder over hele bredden af rummet for en væg til væg-skab. Og hvis du "gå dybt," du kan gøre en walk-in garderobe til at maksimere din lagerplads, og holde dit værelse, pænt og ryddeligt.

Instruktioner

•Vælg placeringen at ramme glidende skabet, således at bagsiden af skabet vil være en eksisterende mur. Bestemme dybden til skabet. Hvis skabet vil blive brugt til at hænge tøj, bør det have en minimumsdybde på 26 tommer til at rumme bøjler. Hvis det bliver et walk-in closet, skal det have en minimumsdybde på 40 inches.

•Measure ud fra bagvæggen til den forreste kant for skabet baseret på den dybde, som du har valgt. Mærke off den forreste kant med malertape.

•Anvend en stud finder til at finde loft strøer og væggen studs. Markere steder med kridt. Dette er et vigtigt skridt til at følge for at sikre, at din ramme vil være trygt og sikkert forankret vægge og loft.

•Drej tilbage tæpper (hvis relevant). Brug en hobbykniv til at skære ned tæpper en tomme før den forreste kant af skab rammen til bagvæggen. Du behøver ikke at fjerne flad gulve, såsom vinyl, laminat eller træ da det har en flad overflade.

•Klippe 4 stykker af 2 x 4 træplader 6 ½ fod lang med en rundsav. Disse stykker vil danne doorjambs for venstre og højre side og center, som vil have to jambs støtte hver skydedør.

•Sæt de venstre og højre doorjamb stykker til den nærmeste væg stud til den forreste kant af døren. Måle bredde fra toppen af det venstre doorjamb til toppen af den rigtige doorjamb på kanten af skabet til at bestemme længde for sidehovedet og topplade stykker. Udskårne stykker fra 2 x 4 træplader, efter dine mål. Nail header stykke øverst på venstre og højre doorjamb stykker.

•Klippe 18-tommer lang heldragter fra 2 x 4 tømmer til oprette bundplade for center jambs. Nail bundplade i gulvet. Nail ét center jamb træ stykke til bundpladen på venstre kant, og søm andet stykket på højre kant af bundpladen. Bruge shims, hvis det er nødvendigt, således at toppen af center doorjambs opfylde toppen af sidehovedet stykke. Søm gennem toppen af hovedet til center doorjambs tilsluttes brikkerne sammen.

•Indstil højde for Krøblingen studs, som vil forbinde hovedet til toppladen. Måle fra bunden af headeren til loftet. Skære nok træstykker fra 2 x 4 tømmer at installere krøbling studs hver 16 inches, og rummet jævnt. Du kan mere lamme studs end nødvendigt, men brug ikke mindre end én for hver 16 inches. Nail krøbling studs til header tømmer stykke. Næste, placere den øverste plade oven på cripple studs og forbinde ved sømning.

•Measure området skabet døren ramme til at bestemme dimensionerne for drywall. Skær gips stykker efter dine mål. Nail gipsvæg på rammen til at fuldføre projektet glidende skabet døren ramme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com