Hvordan at ramme en Veranda

August 26

Hvordan at ramme en Veranda

En wraparound veranda, kaldet en veranda i syd, kan øge markedsværdien af et hjem betydeligt. Løfte om ansættelse verandaen for parter, familie spise eller slappe af om aftenen tiltrækker masser af potentielle huskøbere. En velkonstrueret veranda er velegnet til fremtidige kabinet, et andet salgsargument. Kvaliteten af indramning materialer skal afløse gennemsnitlige veranda indramning materialer, men. Dit hjem veranda bør tilføje visuel styrke husets arkitektur og bør være i stand til at modstå buffeting vind, der vil støde på taget.

Instruktioner

•Sketch størrelse og form af wraparound verandaen. Designe tag hældning på mindst 30 grader og tillade mindst 8 fod til våbenhuset dybde--den vinkelrette afstand fra væggen af huset til kanten af våbenhuset. Opbygge de overordnede dimensioner for at supplere hus design, under hensyntagen til konto placering af døre og vinduer. Vælg trykimprægneret redwood, cypress eller cedar tømmer til at konstruere indramning.

•Dig footings til beton eller træ veranda under linjen frost, ved hjælp af en rendegraver. Installere beton, forstærket med metal gitteret, mindst 8 inches dyb støtte veranda vægt. Opskåret træ indlæg fra 8-tommer-pladsen efter materiale ved hjælp af en rundsav. Ramme gulvareal bruger 2 x 8 tommer boards, mitering de ekstreme hjørner så rammer og gulvbrædderne passer en 45 graders vinkel i hvert hjørne.

•Installer strøer med orkanen clips til Finans bestyrelsen, som du vil bolt til hus indramning. Sted ordet strøer vinkelret hus vægge. Skære støtteramme i våbenhuset hjørner at give betydelig styrke til gulvbrædderne. Install skære indramning bestyrelser i hjørnerne med 4-tommer skruer drevet i toenail (vinklet) mode med en elektrisk driver; Dette vil holde verandaen fra at have en svampet omvandrende overflade, når gulvet er på plads.

•Build tag framing og knytte den til en top finans bord med bolte eller lag skruer. Skære indramning med en rundsav, Lystfiskeri tag spær for at skråne på den rette vinkel til at passe med hus tag. Installere tag spær på 16-tommer centre, hvor afstanden mellem midten af et spær og midten af det næste er præcis 16 inches. Støtte tag framing med midlertidig støtte indlæg, så du kan tilføje premade kolonner eller indlæg senere.

•Installer gulvbrædderne med Jagthorn-head deck skruer. Tillade to skruer til bredden på hvert bord, drevet hver 7 eller 8 inches. Lægge en hjørne bord i våbenhuset diagonal hjørne fra huset facade til det yderste hjørne. Klip figuren ydre hjørne til et punkt, der vil passe L-formet design, ved hjælp af en sammensat mitre så. Trim bestyrelser i varierende længder til at passe 45 graders vinkel, der dannes af diagonal board.

•Klippe fascia boards til cap enderne af våbenhuset gulv bjælker. Bruge høj kvalitet træ til fascia bestyrelser, så der er ingen buler eller knuder viser fra enhver vinkel. Male fascia bestyrelser til at matche gulvet stillinger eller kolonner, du vil installere.

•Finish op taget beklædningen, installere blinkende med tjære, og tilføje asfalt helvedesild. Nail ½-tommer krydsfiner over tag spær før udjævning på tjære med en murske langs huset sømmen. Skære og passe metal flashing og søm det på plads. Anvende mere tjære og installere helvedesild.

•Klippe veranda efter materiale og installere det på toppen af færdige veranda gulvbelægning, tillader gulvbrædder til overhæng fascia board med 4 inches. Tilføje rækværk eller dekorative trim. Sørg for at installere molding ved siden af husets væg kant i gulvhøjde at skjule ru gulvbræt kanter.

Tips & advarsler

  • Fratage off alle hus sidespor før du begynder den våbenhuset framing så de eksisterende hus rammer er udsat for nem adgang. Overveje en udendørs lys armatur eller elektrisk box, der kan være på måde. Planlægge din indramning omkring disse hindringer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com