Hvordan at ramme en ydermur

December 5

Indramning udvendige vægge til et hus kompliceres af behovet for at allokere plads til døre, vinduer og andre åbninger. Det kræver et godt hus planen, viser placeringen af disse elementer, længden af muren, og eventuelle særlige situationer der kræver dobbelt studs eller andre forskellige indramning. En arkitekt eller hus planner bør give dette layout; uden en sådan specifik plan, vil de fleste tømrere kunne ramme en væg tilfredsstillende.

Instruktioner

•Start ved at markere væg placeringen på plade eller undergulv af huset. Snap en kridtstreg til at vise, hvor væggen er at gå og markere indersiden linje for bundplade. Lægge two-by-fours til top og bund væg plader; placere dem side om side med deres 4-tommer ansigter op til mark placeringen for alle vertikale pigge. Ramme en mur på foundation slab eller undergulv eller nogle lignende flad overflade.

•Mark den første stud på den bagerste ende af væg 1 1/2 inches i fra slutningen af pladerne. Brug en markør og indramning pladsen til at tegne en 90-graders linje på tværs af begge plader. Brug af 1 1/2-tommer-dækkende tungen af pladsen til at gøre indersiden linje for at stud 1 1/2 inches; alle nitter vil være 1 1/2 inches lang og bør komme fra tømmer leverandøren i overensstemmelse med 8-fods lofter.

•Measure 15 1/4 inches fra slutningen af plader og mark ydersiden af den anden stud. Markere en anden 1 1/2-inch åbning. Foranstaltning 16 inches fra denne linje og markere en anden stud. Derefter måler og mark1 1/2-inch rum hver 16 inches længde af væggen. Følg mur planen at give mulighed for dør- og vinduesåbninger.

•Nail slutningen studs på plads først, med to søm gennem øverste og nederste plader på hver stud ende. Firkantet disse studs med indramning-pladsen, men square hele væggen ved at måle hjørne til hjørne og justere indtil diagonaler er den samme. Tilføje interne studs, naglet gennem både øverst og nederst plader i de markerede steder.

•Frame dør- og vinduesåbninger med sidehoveder, sidefødder og trimmer studs. Installere overskrifter, normalt 2-af-6-tommer boards, vandret øverst på en dør eller vindue åbnes, naglet mellem fuld studs på begge sider. Brug dimensionerne fra en væg plan til rummet disse studs. Placer en lignende sidefod bord i bunden af en vinduesåbning. Gøre kortere "trimmer" studs til at gå mellem bunden af the'header og nederste plade eller vinduet sidefod.

•Installer korte pigge, på 16-tomme rum, mellem toppen af hovedet og den øverste væg plade og vinduet sidefoden og bunden væg plade. Søm trimmer studs til de fulde studs på siden; toenail kort top og bund studs, med indramning negle drevet diagonalt gennem studs i sidehoveder eller sidefødder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com