Hvordan at ramme et eksamensbevis

September 6

Nogen eksamen fra high school graduate skole, afspejler års hårdt arbejde og flittige adfærd. Indramning uddannelsesbeviset beskytter det mod alder og skader, og viser off din præstation. Den rigtige størrelse ramme er let at finde; så den eneste vanskelighed bør være at vælge hvilke diplomat til rammen og stil ramme til at sætte det. Læs videre for at lære mere.

Instruktioner

•Decide hvad stykker du ønsker at ramme. Fælles artikler til indramning sammen med eksamensbevis omfatter graduering annonceringer, kvaster, klasse ringe og gradueringsordningen billeder. Mange ramme butikkerne har speciale ramme og mat design til at rumme forskellige kombinationer af artikler.

•Kontroller din lokale detailhandlere første. Lokale forhandlere kan have specialdesignede rammer til accent bestemt uddannelsesbeviset. For gymnasiet tjekke eksamensbeviser lokale ramme butikker; Besøg skole boghandel for college eksamensbeviser.

•Measure dit eksamensbevis. Hvis det er en standard dokumentstørrelse, kan du købe en billig ramme fra enhver håndværk. Den dekorative kvalitet vil ikke være så god som en dyrere brugerdefinerede frame, men det er en hurtig og nem måde at beskytte dit eksamensbevis.

•Kontrollér den blæk, der bruges på eksamensbeviset. Hvis eksamensbevis er ekstremt høj kvalitet eller har faktiske blæk i stedet for skærm eller på et trykkeri, anbefales det, at du bruger en mat snarere end blot en ramme. Dette vil holde blækket fra limning direkte til glas og beskadige eksamensbeviset, hvis du nogensinde fjerne den fra rammen.

•Shop rundt til forskellige muligheder. Selvom speciale rammer er tilgængelige for dit eksamensbevis, kan du vælge at gå med en skygge box til at rumme relaterede emner såsom kvaster, medaljer, billeder eller meddelelser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com