Hvordan at ramme et hus

December 30

Hvordan at ramme et hus. Kvalitet og holdbarhed af opførelsen af et hus har meget at gøre med indramning proces. Der er flere teknikker bruges til at ramme et hus. Den teknik beskrevet her er den traditionelle metode brugt af mange professionelle bygherrer.

Instruktioner

•Start ved at kigge på din betonplade foundation. (Vi vil bruge en betonplade foundation til dette eksempel.) Sørg for at din plade er firkantet. Måle hjørnerne af pladen. Kommer i 3 ½ inches på alle hjørner. Kridt linjer på hvert punkt. Dette giver dig en linje langs omkredsen af din plade.

•Sæt en trykimprægneret plade på fundamentet af æglæggende 2 x 4 foden bestyrelser. Nu bruge regelmæssige 2 x 4 brædder for topplade. Stagger din hjørner ved at skære din topplade over din nedskæringer på bundpladen. Bestemme, hvor du ønsker dine vinduer og døre og markere dem på din tallerken at ramme dit hus.

•Tag din nederste plade og slå det op på sin kant. Tage din topplade og udføre 8 fod. Nu slå det op på sin kant. Med din maerker, tilføje dine 2 x 4 studs, normalt på 16-tommer Centre (måling anvendes af de fleste bygherrer for at ramme et hus).

•Øge dine vægge til at indramme dit hus. Juster din bundplade på din kridtstreg. Sikre bundplade til pladen. Plumb din væg ved hjælp af en plan. Derefter skæres seler til at holde det i positionen plumb vedhæftes til stutteriet og gulvet. Gøre dette hele vejen rundt om huset. Nu tilføje en anden plade til den øverste plade langs omkredsen. Brug samme fremgangsmåde for de indvendige vægge.

•Indstil om du gonna stick-opbygge dit tag eller bruge spær. (Vi vil bruge spær for dette eksempel.) På en bandagist tag, kan du gå 24 inches på midten. Læg din tilbage topplade og din forreste topplade på 24-tommer Centre. Start den ene ende og sæt din første bandagist, arbejde din vej til anden enden. Tandbøjle dit spær, som du går som en sikkerhedsforanstaltning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com