Hvordan at ramme et køkkenbord

February 14

Overfladen af en køkkenbordet kan foretages fra noget fra Formica limet til en pre-formede stykke af spånplader, til en bordplade lavet af bagt og glaseret ler fliser. Væg og base, men er næsten altid lavet fra en 2 x 4 frame, mens hovedparten af den tæller, der anvendes som counter område vil til sidst holde en række kabinetter. Lær at ramme væggen, der er placeret direkte bag bordplads samt særlige stykker, der danner base for et køkkenskab.

Instruktioner

Hvordan at ramme et køkkenbord

•Kontrollér alle tilstødende vægge for at se om de er firkantede. Ofte, er en counter bygget mod en lige strækning af væggen, så du kan springe dette trin. Men hvis der er en del af muren, der støder op bordplads i en ret vinkel, så tjek den skillevej for at se om det er firkantet. Hvis siden er ikke firkantet eller plumb og du installerer kabinetter, kan derefter du give plads til en spacer brik til at udfylde hullet mellem kanten af kabinetterne og væggen. Hvis dette er tilfældet, skal du tilføje nogle værelse til den ramme, der går på gulvet under skabene.

•Build den ramme, der går under skabene. Det bør gøres fra 2 af 4s stående på udgangen (lige som hvis du var ved at bygge en etage) men cross stykker behøver kun at være hver 24 inches og de skal være placeret på midten. Hvis din frysere er 24 inches dyb (et sandsynligt scenario) og 72 inches lang, så din base vil komme ud til at være 20 inches af 72 inches. Dette giver mulighed for en "kick plads" der er fire inches dyb under skabene. For at gøre denne base, du skal bruge korte to lange 2-af-4s på 72 inches og fire stykker, hver enkelt 17 inches lang. Skåret i stykker og derefter søm dem sammen ved hjælp af colophonium belagt negle.

•Sæt rammen præcis hvor du ønsker det skal gå og derefter søm det til bundpladen af bagvæggen. Køre flere #16 indramning negle gennem det bageste stykke af basen og i bundpladen af den indre væg. Placer flere søm langs længden af den bageste stykke. Glem ikke, at den nederste plade kun kommer op 1 1/2 inches, men du kan også søm base til den nederste del af de vertikale udformning medlemmer.

•Kontrollér, at basen er firkantede (tjek det med din ramme) og derefter søm rammen af basen lige gennem sub gulv og i gulv bjælker. Sørg også for neglene trænge sub gulvet og få fat i toppen af de træ bjælker.

•Sæt 2 x 4 blokke i væggen bag disken så Formica bordplade kan være forankret til væggen. Beregn højden på køkkenbordet, før du søm blokke. Undersøge bordplade og lokalisere, hvor på splashboard, skruerne er indsat, når du vedhæfter bordplade til væg. Når du foretager måling for højden, omfatte højden på bunden og frysere, samt den lodrette afstand langs splashboard. Når du kender den præcise højde for blokering, begynde at sætte de 2 x 4 blokke på plads. Slå blokke sidelæns, så de 3 1/2 tommer bredt ansigt er flugter med yderkant af de lodrette væg studs. Nail blokke til stolper med #12 negle, placere mindst fire negle for hvert bord.

•Tilføj en anden række af blokke så at skabene kan også være knyttet til den bageste væg. Denne række af blokke er installeret på præcis samme måde som i trin 5, bortset fra placeringen er forskellige. Denne række af blokke skal falde midtvejs mellem toppen og bunden af kabinettet.

Tips & advarsler

  • Når du installerer en vandret række af blokke i en træ ramme væggen, Sørg for alle blokke er i en lige linje og i samme højde fra gulvet.
  • Disse indramning ideer er designet til en indervæg, der har ingen vægbeklædning. Hvis sheetrock eller en anden type af beklædningen er til stede, derefter markere placeringen af studs med en blyant og sikre bordplade og kabinetter direkte til studs. Du har stadig brug at bygge en base.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com