Hvordan at ramme et skab til Bi-Fold døre

February 21

Hvordan at ramme et skab til Bi-Fold døre

Bi-fold døre er en god mulighed, hvis du har en lang lavvandet skab. Dørene gør det nemt at få adgang til alt gemt i skabet, uden at skulle åbne udad i beboelsesrum. De fleste lavvandede skabene er mellem 24 og 36 inches dyb. Du kan ramme et skab til bi-fold døre med grundlæggende konstruktion viden og et par værktøjer.

Instruktioner

•Measure de dimensioner, du ønsker for dit skab. Skabet skal være knyttet til en stud i væggen. Hvis dit værelse indrammes allerede finde studs ved hjælp af en stud finder og markerer dem. Dette vil dels bestemme størrelsen af dit skab. Døren vil også bestemme størrelsen af dit skab, og hvordan du ramme det ud. Ved måling til dørkarmen skal du tilføje en ekstra 2 inches til både højden og bredden af ramme at lade døren til installeres korrekt. Måling fra gulvet til loftet, og fratræk derefter 4 inches for at finde højden af hver af studs.

•Klippe af træ til rammen ved hjælp af en rundsav. Du skal bruge to stykker, der er længden på hver væg, du vil ramme. Du skal nok studs at placere på hver ende af væggen og derefter 16 inches fra hinanden på tværs af længden af rammen. Klip et stykke, der vil måle længden af det indrammede område for bi-fold døren - længde af døren plus 2 inches. Skære korte pigge, der vil gå mellem loftet og dørrammen. Skær dem 4 inches kortere end den målte afstand, og nok til at space dem 16 inches fra hinanden.

•Build ramme for vægge ved udlægning af fire sider og sømning dem sammen. Den 4-tommer side af de nederste og øverste stykke vil ligge flush til gulvet og loftet. Bruge to negle hver side af hver stud. Når du har bygget på ydersiden af rammen, så sørg for det er firkantet derefter søm knopperne på plads hver 16 inches på tværs af væggen. Du skal sætte en stud, præcis hvor dørkarmen vil gå på hver side til dørkarmen. Søm på tværs stykke til døren på plads i den korrekte bordhøjde og derefter søm de kortere pigge på plads på tværs af afstanden.

•Installer indrammet vægge af sømning dem i gulvet og loftet på hver side af stutteriet og hver 12 inches op siden af væggen. Kontroller, at du sømning dem til studs du markeret på skab væggene. Når væggen rammen er op, bruge en hånd sav til at fjerne det nederste stykke af rammen hvor skabet døren vil blive installeret.

•Sæt op drywall ved hjælp af skruer. Installere en række af langs toppen af drywall skruer i hver stud, og derefter gøre tre flere rækker jævnt fordelt ned højden af hver drywall stykke. Du skal installere drywall, både indvendigt og udvendigt på skabet. Brug gips tape og sammensatte for at forsegle sømmene og cover skruehullerne, lade dem tørre helt, og så slibe og male væggen og det område, hvor dørkarmen.

Hæng bi-fold døre. Først installere sporet hvor døren guider vil glide ved hjælp af skruer. Derefter installere hængsler i den korrekte højde for hver enkelt dør. Du skal forlade omkring en tomme fra bunden, så døren åbnes og lukkes jævnt.

•Finish skab ud ved at installere baseboard omkring de vægge, som du bare færdig både inde og ude. Installer trim omkring dørtærsklen både inde og ude at give døren en færdige kiggede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com