Hvordan at ramme et skur bandagist

March 19

Hvordan at ramme et skur bandagist

Bygge skure er mindre krævende end indramning et hus eller en bygning, fordi skure ikke kræver husejere og bygherrer at følge statslige og kommunale koder. Som et resultat, kan vægge og tag designs være enkel og effektiv. Indramning skur spær kan være den sværeste del. Stadig, indramning en stald truss er simpelthen et spørgsmål om måling af dimensionerne af skuret, skærebrætter bandagist i passende længde, skære enderne af brædderne på den korrekte vinkel og Krydsegenskaber brædderne sammen.

Instruktioner

•Measure bredde på skurets fodspor. Tilføje 2 fødder til måling. Skåret en 2 x 6 tommer bestyrelsen lig med længden af målingen. Afsat 2 af 6.

•Sæt Tømrer hastighed pladsen for enden af en 2 x 4 tommer bord. Rotere pladsen, indtil det er på en 30-graders vinkel i forhold til længden af bestyrelsen. Markere en linje på bordet ved at køre blyant ned hypotenusen af pladsen (en tømrer hastighed pladsen er faktisk en retvinklet trekant). Gør det samme til en anden 2 x 4 tommer bord. Skære bestyrelser i 30-graders retning.

•Lay cut boards på plant underlag. Butt ansigter af 30-graders nedskæringer sammen. I denne stilling udgør de to bestyrelser to ben af en trekant. Lægge de 2 x 6 tommer bord på toppen af to andre. Skub 2 af 6 ned to 2 x 4 tommer bestyrelser, indtil hverken slutningen af 2 af 6 rager ud over benene på 2 x 4 tommer bestyrelser. Med andre ord gøre en trekant.

•Draw linjer på tværs af del af de 2 x 4 tommer bestyrelser, der stikker ud fra trekant - benene. Først, måle toppen af trekanten ned til den lange side, som er 2 af 6. Justere 2 af 6, indtil det er en lige stor afstand fra toppen af trekanten på hvert ben. Tegne streger på tværs af de 2 x 4 tommer boards med 2 af 6 som en guide. Skæres i 2 x 4 tommer bestyrelserne langs linjerne.

•Butt ansigter af 30-graders nedskæringer på 2 x 4 tommer brædder sammen og sæt 2 x 6 tommer bestyrelsen for enden af trekanten. Lægge et vaterpas på hvert ben af truss. Placer shims under bestyrelser, indtil hvert ben er niveau. Placer aluminium stopning plader på toppen af bestyrelser, en i hvert hjørne. Hammer pladerne i ansigterne på de skrå brædder ved hjælp af en gummi hånd maul.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com