Hvordan at ramme et spejl billigt

November 23

Hvordan at ramme et spejl billigt

At have et professionelt indrammet spejl kan koste en masse penge og tage en masse tid. Springe mellemled og bruge din egen kreativitet og ressourcer til at ramme et spejl. Uanset om det er store eller små, behøver en ramme for træ. Træd udenfor boksen og finde nye måder at føje en ramme til dit spejl og bruge det til at sætte fut i et soveværelse, opholdsstue eller hænge i dit badeværelse.

Instruktioner

•Brug stærk lim eller epoxy til at vedhæfte en mindre spejl til midten af en smuk tallerken eller fad. Design på kanten af pladen vil give en fantastisk og eklektisk søger ramme. Tjek loppemarkeder eller vintage butikker for gamle, interessante ser keramiske plader, der har pæn design eller mønstre på dem, der vil matche det område du ønsker at hænge spejlet. Hænge spejlet via en plade bøjle.

• Giv spejl en smuk stof ramme ved at skære strimler af stof til at passe i kanten af spejlet. Gøre stoffet strimler så bredt som du ønsker at oprette en ramme look med stoffet. Overhold stoffet til spejl med en spray lim du kan købe på håndværk butikker. Dette giver en mere shabby chic føler og en afgang fra en traditionel spejl ramme. Båndet kan bruges i stedet for stoffet.

•Decorate spejl til at give en ramme ved hjælp af cool materialer. Kunstige Bellis kan være hot limet omkring et spejl til at gøre en sød ramme. Bruge farverige plastik skeer med håndtag peger mod den indre del af spejl for en funky ramme, det ikke vil koste meget på alle. Brug hot lim til at overholde skeer. Lim rhinestones, knapper eller bare om enhver form for udsmykning rundt langs kanten af spejlet for at gøre din egen ramme.

•Kontrollér en mosaik. Brug farverige fliser og fuger til at oprette en mosaik ramme til spejlet ved hjælp af lim fliser på kanterne af spejlet med håndværk lim, derefter lagdeling injektionsmørtel på over fliser når limen tørrer. Lave mosaik ramme som bred eller smal, som du ønsker, ved hjælp af fliser i design, mønster eller farve du ønsker.

Tips & advarsler

  • En anden mulighed er at kam sparsommelighed butikker for billige rammer og male dem selv, hvis du ønsker en mere traditionel indrammet spejl.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com