Hvordan at ramme et stort badeværelse spejl

September 17

Udformningen af et badeværelse spejl vil give en møbler-lignende finish til dit badeværelse indretning. Denne teknik vil tillade dig at ramme dit spejl uden at fjerne det fra væggen.

Instruktioner

•Hvis spejlet er holdt oppe af klart spejl klip, skal du skifte til et klip, der kan gå bag spejlet. Enhver spejl butik kan hjælpe dig med korrekt montering klip, således at støbning vil være i stand til at sidde omkring spejlet uden at efterlade et hul.

•Når spejlet montering flad til væg, måle alle 4 sider og tilsæt 1/8". Noter måling af hver side.

•Ansigt til Home Depot eller Lowes med dine mål. Vælg enhver dekorative støbning du indkvartering. Du kan bruge pre færdige eller naturlige træ, hvis du planlægger at male til at matche din forfængelighed eller andre badekar møbler. Du har også mulighed for at vælge foan støbning. Har butikken skære støbning til dine målinger med mitered hjørner. Hvis du har din egen mitering saw, kan du gøre det selv. Home Depot giver cut og gering service gratis.

•Hvis du vil male støbning, maling og lad tørre grundigt før du installerer. Starte med det nederste stykke. Hvis spejlet er at røre toppen af forfængelighed, bruge træ lim til at vedhæfte støbning på spejlet. Bruge finish negle på enderne, som ikke at røre ved spejlet for at vedhæfte til væggen. Installere siderne næste. Butt mitered enderne sammen og butt støbning på spejlet. Ikke overlap sider oven på spejlet. Bruge finish negle til at vedhæfte til væggen. Installere det øverste stykke. Butt stykke til spejlet og siderne. Bruge finish negle til at vedhæfte til væggen.Hvis bruger skum støbning er trinnene de samme, bortset fra at bruge dobbeltsidet tape til at vedhæfte støbning på spejlet i bunden og væggen på sider og top.

•Når alle 4 sider er installeret, kig på mitered kanterne. Hvis der er nogen små huller, udfyldes med træ kit. Touch-up maling. Du har nu en indrammet spejl. Nyd!

Tips & advarsler

  • Målinger kan skal justeres for at rumme mitered ender vs kvadreret off ender.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com