Hvordan at ramme et tag med spær spænder

April 25

Hvordan at ramme et tag med spær spænder

De fleste huse i dag er bygget med præfabrikerede tag spær, men mange er stadig bygget med spær, der strækker sig over taget. Indramning et tag med spær er langt vanskeligere end indramning vægge, fordi taghældning skal beregnes og spær vinkler skåret korrekt. Online spær tabeller eller en tagdækning lommeregner kan gøre dette job lettere. En framer square har de grundlæggende oplysninger om det, men lære at bruge den fra en erfaren Tagdækker eller en bygning levering butik.

Instruktioner

Udformningen af et tag med spær

•Measure dit Tag området og bestemme dens pitch (vinklen hvor det skråner fra toppen). Banen kan være 5 til 12, hvilket betyder 5 inches af stigningen for hver 12 inches af run. Bestemme løb ved at måle bredde for at være overdækket og dividere i halvdelen; en 24-fods bygning ville have en køre på 12 fod. Markere dine første 2 x 4 tommer spær ved at sætte din indramning pladsen med punktet i bunden af bestyrelsen, den tynde kant på 5 inches og den fede side på 12 inches, så tegne en streg. Linjen skal være diagonal at passe flugter mod ridge board. Flyt ned i bestyrelsen, at sætte tungen på tidligere instans mærket; gøre det 12 gange i slutningen af spær, og marker til yderkanten af bygningen.

•Tilføj længde af udhæng du vil endelige mærke du har foretaget, og trække en linje der for spær længde. Gå tilbage til den udvendige væg kant mark og markere en "fuglens munden" eller hak, som vil passe over hætten af væggen. Gå tilbage til toppen og tage halv tykkelse bestyrelsens ridge; en 2-af-6 vil faktisk være 1 1/2 inches lang, så tag ned tre fjerdedele af en tomme. Skære et spær som et mønster og put i stedet sørge for det passer ordentligt, flugter side af højderyggen board (teste det med en kort stykke), hak fast på væggen cap og overhæng den rigtige længde.

•Klippe alle spær, omhyggeligt tilpasse mønster for præcise udskæringer. Sæt din første to ende spær i sted, sammen med en tværbjælke, med fuglens munden hak sikkert på væg cap, og søm dem midlertidigt til tværbjælke. Flytte til et spær plads fra anden enden (24 inches) og Gentag dette. Skub ridge bestyrelsen i åbningen mellem de modsatrettede spær fra nedenunder og søm det på plads. Måle, klippe og installere en center gavl stud mellem toppen af væggen og i bunden af højderyggen bord i hver ende. Plumb stutteriet og kvadrat ridge board, derefter søm spærene fast på plads.

•Flyt ned væg, installere par spær 24 inches fra hinanden, indtil du har et komplet sæt fra gavlen til gavlen. Derefter installere seler. Der er to typer: ås og krave slips. Åse er sat diagonalt fra en spær til en tværbjælke på skiftevis sider, så en ås på en spær går til en væg, og en ås på næste går til modsatte væg. Krave bånd er naglet helt og holdent på tværs af begge spær under bestyrelsens ridge; hvert par af spær har en uafgjort.

Tips & advarsler

  • Spær tag framing kræver mindst tre personer på et hold.
  • Udvis forsigtighed arbejder på et tag.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com