Hvordan at ramme et træ væg

October 7

Træ vægge udgør den centrale ramme, der giver et hjem, dens form og struktur. Forsøg på et projekt, der indebærer en grundlæggende del af en bygning kan virke skræmmende, men udformningen af et træ væg er faktisk meget simpelt. Når du forstår et par grundlæggende designprincipper, kan indramning en mur være en let og givende opgave, der kræver kun fælles værktøjer, elementære træbearbejdning færdigheder og lidt tid og kræfter.

Instruktioner

•Plan din væg layout ved at tegne det og markere dimensionerne. Omfatter placering og proportioner af døre eller Vinduer, og bestemmer længden af din øverste og eneste plader (de lange, vandret boards, der danner toppen og bunden af din væg ramme). Også beregne hvor mange studs du skal, forudsat at de vil være fordelt på 16 eller 24 tommer intervaller, ifølge lokale bygningsreglementer.

•Anvend en stud finder til at finde loftet bjælker (og blokering, hvis den findes) hvor din nye væg vil gå. Mark disse, samt den slutpunkter og kanterne af den nye mur, på loftet.

•Based på din skitse, cut to 2-tommers ved 4-tommer (2---4) stykker af tømmer til at oprette din top og eneste plader. Placer disse ved siden af hinanden, og derefter markere hvor knopperne bliver, igen baseret på din skitse.

•Sæt den øverste plade i loftet af sømning det til strøer og blokerer du markerede i trin 2.

•Dangle en plumb bob fra hver ende af den øverste plade, til gengæld, og markere den sal, hvor kanterne af din eneste plade vil gå. Den eneste metalpladen på gulvet med beton eller indramning negle, som er relevant.

•Brug mærker på dine plader, sted og negle hver 2---4 stud. Du skal måske skære hver stud, baseret på den faktiske afstand mellem pladerne. Derefter, sæt den på plads og toenail (negle diagonalt) gennem det to gange (én gang på hver side) på toppen og bunden.

• Som nødvendigt, frame døre eller Vinduer ved at skære væk (helt eller delvist, som berettiget) enhver studs der falder ind under en planlagt åbning. Du kan derefter installere trimmer studs, skåret til højden af døren eller vinduet, af sømning dem til nye eller eksisterende konge studs (fuld størrelse) på hver side. Du vil også brug for vandrette brædder til at gå over en dør (header) og ovenfor (header) og under (vindueskarm plade) et vindue. Endelig, Placer kort, "lamme" studs mellem header/karmen plade og top/sole plader til at gøre alt strukturelt lyd.

Tips & advarsler

  • Hvis du foretrækker at lægge din tømmer og ramme din væg på en flad overflade, kan du konstruere væggen på gulvet, løft og aflæsse det ind i position og derefter søm de øverste og eneste plader til loftet og gulvet som et sidste skridt. Hvis du gør dette, skal væggen 1/2 tommer kortere for at give dig plads til at manøvrere den på plads.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com