Hvordan at ramme et våbenhus tag til et hus

September 6

Hvordan at ramme et våbenhus tag til et hus

For at sætte op en solid og sikker våbenhus tag, skal du sørge for rammen er stærk og pålidelig. Det betyder picking kvalitetsmaterialer og installere dem dygtigt. En veranda har brug for et godt tag, så du og din familie kan nyde udendørs uden at være direkte udsættes for elementerne. De grundlæggende principper om udformningen er ikke kompliceret. Men udførelsen skal være fremragende eller du kan ansigt kostbare reparationer til hele tagsystem. Med lyd tømrerarbejde, bør du kunne gøre denne tilføjelse en værdig aktiv til din nuværende hjem.

Instruktioner

•Erect 4 x 4 lodrette bjælker ca fire fødder fra hinanden langs den ydre omkreds af våbenhuset. Disse bjælker bør enten være naglet i direkte til våbenhuset gulvbrædder eller installeret med monteringsbeslag sikret med en boremaskine og skruer. Disse bjælker skal skæres for at komme selv med det eksisterende tag kant; Når våbenhus tag er færdig, skal forbinder mellem fladt våbenhus og hus tag være problemfri.

•Sæt 4 x 4 lodrette bjælker flush mod kanten af huset, også holde dem fire fod over. Når dette trin er fuldført, skal du have en rektangulær disposition, der vil tjene som de vigtigste forankring bjælker til indramning tagkonstruktionen.

•Tie 4-by4 bjælker sammen af sømning i en 2 x 4 bord på tværs af toppen af de lodrette bjælker. Denne struktur vil give større stabilitet og skabe et sted hvor strøer kan være installeret næste. Rektangulære dispositionen er nu afsluttet, når denne 2 x 4 bord er på plads hele vejen rundt om toppen af den nuværende udformning.

•Installer 2 x 4 strøer toppen af 2-by4 indramning board, udvide hver tværbjælke på tværs af rammen, flytter fra kanten af huset ud til kanten af våbenhuset. Disse bjælker skal vendes, således at den smalle kant af bestyrelsen ansigter veranda gulvet.

•Sæt strøer på kanten af huset ved hjælp af værftets beslag og skruer. Dette vil give den sidste del af strukturen indramning og tillade dig at gå og installere den tag, herunder uanset helvedesild eller andre tagmaterialer, der passer bedst til dit hjem forbedring behov.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com