Hvordan at ramme for Closet skydedøre til soveværelser

May 12

Hvordan at ramme for Closet skydedøre til soveværelser

Skydedøre er en god mulighed for en lavvandet, lang skab. Skydedøre gør det nemt at komme til lagrede emner og kræver ikke nogen ekstra plads til at åbne dem, så de arbejder godt i en stram plads. Det er bedst at have døre plukket, før du starter projektet, fordi du skal kende størrelsen, så du kan opbygge en dørkarm, der vil passe dørene. Købe pre-bygget døre kan spare dig penge og tid, i modsætning til at have dem specialbyggede eller bygge dem selv.

Instruktioner

•Measure størrelsen af skydedøre med track-system. Pakken skal sige, hvor stor dørrammen skal være, men det er en god idé at dobbelt-tjekke før du bygge døren. Måle størrelsen på rammen muren skal bygges til døre. Du har brug for længden af væggen og afstanden fra gulvet til loftet så Fratræk 4 inches for stud stykker.

•Klippe 2 af 4s med en cirkulær så ramme stykker. Du skal bruge to stykker, som er længden af væggen til toppen og bunden af rammen væg. Du skal nok stud stykker, så de er fordelt hver 16 inches over hele længden af væggen, undtagen hvor skydedøre vil være. Du skal bruge et stykke længden af pladsen til dørkarmen, og skal du nok 2 af 4s, der måler forskellen mellem toppen af dørkarmen og loft mindre 4 inches fordelt hver 16 inches langs længden af dørkarmen.

•Build væg rammen af udstikker længde stykker, som vil være i toppen og bunden af rammen væg, og to af stud brikkerne til et kvadrat. Den 4-tommer side af træ vil gå flush mod gulvet og loftet, når du er færdig med rammen. Bruge to negle pr. hver ende af stutteriet og søm knopperne på plads. Sørg for, at hjørnerne er firkantet derefter søm de resterende studs på plads hver 16 inches og forlade et rum, hvor dørene vil gå. Nail to studs på plads i hver ende af dørkarmen. Nail stykke til dørkarmen på plads i den korrekte bordhøjde derefter søm kortere stud brikkerne på plads langs toppen af skabet døren ramme. Dette holder dørkarmen på plads.

•Sæt væggen op. Negle det i gulvet og loftet bjælker på hver side af hver stud. Hvis du vedhæfter væg rammen til en eksisterende mur, skal du knytte den til en stud, som du kan finde med en stud finder. Negle det på plads hver 18 inches fra gulv til loft. Bruge en håndsav til at skære stykket af wall ramme hvor de closet døre vil gå efter du har naglet væg ramme på plads. Male dørkarmen.

•Installer spor til skydedøre ved at skrue den nederste bånd og den øverste stribe på plads. Måle og markere, hvor du skal skrue rammen på plads, således at sporene linje op. Placer døre inde i sporene, når du er færdig med væggene til skabet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com