Hvordan at ramme for stuk vægge

June 5

Hvordan at ramme for stuk vægge

Tilsætning af stuk til et hjems ydre kan være en gør det selv projekt med de rigtige materialer og værktøjer. Med tilsætning af farve eller dekorative murværk bliver stuk et arbejde-of-art på ydersiden af huset. Stuk kan lægges direkte på beton eller mursten hjem, men sidespor, udvendige fliser eller gips finish skal fjernes. En ramme skal oprettes på de ydre studs af hjem for anvendelsen af mudder-lignende stof.

Instruktioner

•Stræk 18-gauge eller højere rustfri tråd på tværs af den åbne ramme i huset. Start på den første post i venstre side af væggen på toppen. Nail wire til hver fjerde indramning Pol med U-formede søm. Gentag dette hvert 6 til 8 inches ned på væggen. Sørg for at placere et stykke ledning langs bunden af rammen uanset afstanden.

•Applicer vandtæt tagsten eller bygning følte til væggen. Dække væggen med rullede filt, ved hjælp af 2-tommer søm på hver ramme post, begynder øverst og arbejder nedad. Overlap kanten af papiret for enden af roll og begynder en anden og tredje række af papiret.

•Stræk stuk mesh over filten og holde på plads med U-formede søm. Bruge negle fra filt som en guide til at finde de ramme indlæg. Tillægge hver post på toppen, midten og bunden af masken.

Tips & advarsler

  • Når du arbejder omkring Vinduer eller døre, afslutte rækken arbejde ved åbningen og begynde forfra på anden siden. Udfylde områder ovenfor eller nedenfor som en separat zone. Dette vil ikke vise, når stuk er anvendt.
  • Når du bruger denne type af ramme for stuk, kræves flere lag af mudder-lignende stof. Det første lag vil typisk kun udfylde mesh lag.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com