Hvordan at ramme indvendige døren overskrifter

June 23

Hvordan at ramme indvendige døren overskrifter

Indvendige døre er indrammet meget lig udvendige døre. Den eneste reelle forskel er, at de fleste indvendige vægge er bygget af 2 x 4 tommer indramning. Ydervægge bruge indramning op til 2 x 12-tommer. Desuden er udvendige døre altid indrammet i bærende vægge. Indvendige døre kan være bærende eller ikke, afhængigt af døre placering. Den gør det selv-handyman kan ramme en grov, åbnes for en indvendig dør hvis han kender et par tricks af handelen.

Instruktioner

•Indstil døren størrelse for som du indramning. En 2/6 dør er ikke 26 tommer bred, men snarere 2-fods, 6-inches lang. Det er faktisk 30 inches i bredden. En standard dør er 6-foot 8-inches høj. Men der er også 7-fods og 8-fods døre.

•Strømforbrug i standby den øverste og nederste plade på den smalle side efter tilpasse enderne af væggen. Brug et målebånd til at markere døren placering. Du vil finde denne dimension på de arkitektoniske plantegninger. Mest arkitektoniske planer er markeret til at finde midt i døråbningen. Bruge pladsen indramning markerer en lige linje tværs over den øverste og nederste plade. Placer en CL ud for mærket på begge plader til at kalde det som linjen"Center".

•Mark plader til at finde rå åbning for døren størrelse du bruger. En grov, åbnes er normalt to inches bredere og højere end døren størrelse. Dette giver plads til shims til plumb og niveau døren. Bruge pladsen indramning markerer en lige linje på den øverste og nederste plade. Dette vil være halv bredde af uslebne åbning på begge sider af midterlinien. Placere et "X" på ydersiden af hver af de omhandlede varemærker. Dette viser placeringen af sidehoved og krøbling studs. Krøblingen hankatte er korte pigge, der passer og støtte hovedet.

•Measure over en anden 1 og1/2-inch ud fra begge sider det samme som i det sidste trin. Dette markerer placeringen af kongen studs. Kongen hankatte er fuld længde studs, som krøbling studs og header er klemt inde mellem de støtter krøbling studs og header i væggen.

•Nail kongen studs på plads med 3-tommer indramning negle. Sted to negle gennem de øverste og nederste plader til kongen studs. En pneumatisk indramning pistol fungerer bedst for dette trin.

•Klippe krøbling stud til rå åbning for dør højde. Husk at en standard 6-foot 8-tommer dør i ru åbningen vil være 6-fods 10-inches. Bruge en gering sav eller rundsav til dette trin.

•Nail Krøblingen studs til indersiden af kongen studs. Søm krøbling stud til kongen stud langs dens længde. Også placere to negle gennem bundplade i krøbling studs.

•Klippe header ud af 2 x 12-tommer tømmer til bredden mellem to kongen studs. Tjek din lokale tillade Institut for nødvendige header-koder i dit område. Du skal normalt skåret to stykker af 2 x 12-tommer tømmer til header for en 2 x 4 metalindrammet væg. Derudover skære et stykke af 1/2-tommer krydsfiner til sandwich mellem kongen studs. Dette gør sikker på gipsvæg på hver side vil være flush med væggen indramning. Brug et målebånd til at kontrollere afstanden mellem kongen studs.

•Sæt header så at det hviler på cripple studs og mod kongen studs. Søm gennem kongen knopper i enderne af overskriften for at sikre det på plads. Bruge en sømpistol.

•Tilføj skrot stykker af 2 x 4 tømmer skåret til at passe mellem toppen af hovedet og bunden af den øverste plade. Nail dem på plads på 16-tommer på center afstand langs toppen af døren header. Dette giver framing vedhæfte den sheetrock til.

Tips & advarsler

  • Husk at holde alle indramning fladt på en plan overflade, mens du arbejder for at sikre, at væggen bliver lige. Instituttets gulvet virker fantastisk til dette.
  • Brug lige bestyrelser for indramning væggene. Snoet bestyrelser vil gøre væg bue ind og ud efter tilsætning af sheetrock.
  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com