Hvordan at ramme kældervægge for gipsvæg

March 28

Hvordan at ramme kældervægge for gipsvæg

Installation af gips i en kælder typisk er ensbetydende med at opbygge en ramme for at acceptere drywall. Processen med indramning en eksisterende blok eller mur kræver ikke store byggeri. Du kan installere forskalling strimler (små strimler af træ måling 1 tommer med 3 inches) på blok væg, så de fungerer som træ væggen studs. Halv-tomme drywall skruer er derefter boret ind i forskalling strimler. Slutresultatet har ingen synlig forskel efter en standard mur rejst på en normal ramme.

Instruktioner

•Sæt en mark langs jorden og loft hver 16 inches fra den tilstødende væg, så at et par af varemærker er placeret hver 16 inches. Strække en kridtstreg fra det øverste mærke til den tilsvarende nederste mark, trække linjen tilbage og frigive det til at fastgøre en lodret blå streg fra gulv til loft på væggen.

•Measure hver lodret blå markere og klippe en forskalling strip til størrelsen af hver mark. Arbejde på en mark på et tidspunkt før måling og skære næste.

•Spread konstruktion lim på tværs af bagsiden af forskalling strip og tryk den på væggen, så strimlen af træ er centreret på den lodrette blå streg.

•Drill tre pilot huller gennem forskalling strimler og ind i væggen, der matcher med mørtel linjer i væg, ved hjælp af en 1/8-inch murværk bore bit. Et hul skal være i nærheden af toppen og den anden nederst. Plads et eller to flere huller jævnt i nærheden af midten af strimlen. Bruge en større borehoved, hvis murværk skruer er større end 1/8 tomme. De fleste pakker af murværk skruer kommer med en korrekt størrelse borehoved.

•Kontroller et morter skrue gennem forskalling strimlen ind i blok væggen til fast secure strip til væggen.

•Gentag proces for hver lodrette blå streg.

Tips & advarsler

  • For ekstra støtte, kan du skåret 13-tommer forskalling strimler og sikre strimler horisontalt til toppen og bunden af muren mellem de lodrette støtter. 1-tommer med 3-tommer forskalling strips skal producere betydelig støtte for drywall uden de vandrette understøtter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com