Hvordan at ramme kældervægge for isolering

April 21

Hvordan at ramme kældervægge for isolering

Kælderen kan være en stor kilde til varmetab om vinteren. Selv om det kan synes som en simpel idé at isolere dine kældervægge for at stoppe tabet, hvis du ikke ved hvordan at ramme kældervægge for isolering kan du tilføje dine bekymringer. En kold fugtig kælder, der er forkert udformet til isolering kan føre til en yderligere problemer med skimmelsvamp. Ved at følge nogle få grundlæggende trin, kan du ramme kældervægge for isolering, hurtigt og effektivt.

Instruktioner

•Klippe din polystyren isolering boards så de passer mellem loftet og gulvet i din kælder, når du står dem oprejst. Bruge en lille mængde af flydende Nails Epoxy mellem hvert ark og vægge til at holde det på plads. Sørg for at plader af isolering butt mod hinanden stramt.

•Tape sømme mellem isolering boards med Tyvek forseglingstape. Denne tape vil hjælpe blok kold luft i at trænge ind din kælder gennem hullerne mellem brædderne.

•Klippe en stribe af isolering ombord fire inches lang og epoxy det på plads på gulvet mod de lodrette plader, vil dette være, hvad bunden 2 x 4 af din kælder væg ramme vil sidde. Gør sikker på du tape hvor det slutter sig til den lodrette isolering.

•Kontrollér din væg indramning ved at skære en serie af væggen studs der vil passe stramt mellem loft og gulv (oven på stribe af isolering) Hvornår indrammet af en top og bund 2 x 4, der er lagt fladt. Nail disse sammen afstand studs hver 16 inches. Din ramme skulle derefter være fire inches lang.

•Sæt en linje af epoxy på bunden af din ramme og lift rammen på plads at trykke epoxy siden ned på stribe af isolering på gulvet. Hvis du har brug at yderligere sikre rammen, placere nogle søm gennem toppen af rammen i gulv bjælker af etage over på loftet plan.

•Drej ud din glasfiber isolering og skær den i strimler tilpasses højden af din ramme. Tryk isolering på plads med papir dampspærre mod polystyren plader. Installere din drywall og afslutte dine vægge som ønsket.

Tips & advarsler

  • Bygge rammen for dine kældervægge i sektioner, der er let håndteres på jorden og løfte dem i sted i stedet for at forsøge at installere studs lodret. Dette vil spare tid og sørg for din indramning er sat sammen godt.
  • Reparere utætheder vand ind i din kælder, før du ramme kældervægge for isolering eller jer kunne skabe en situation, hvor vand er fanget, men usynlig, bag isoleringen, forårsager skimmel, rådne og andre skader, der ikke vil du mærke indtil det er for sent.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com