Hvordan at ramme malerier

March 2

Mange mennesker føler, at et maleri ikke er komplet, indtil det er udformet korrekt. Selv dette ikke kan være rigtigt for alle stykker, kan viden om, hvordan at ramme din favorit illustrationer helt sikkert hjælpe til at forbedre stykket. Udformningen af et maleri begynder med at vælge den bedste ramme, og er kun fuldført, når du har hængt din ramme i det ideelle sted. Følgende trin vil hjælpe dig med at vise din kunst den mest tiltalende som muligt.

Instruktioner

•Vælg den bedste ramme for illustrationen. En meget travl, detaljeret stykke ser bedst ud i en almindelig, solid farvet ramme. Enklere stykker, som stadig liv i et enkelt emne, kan blive styrket med en mere udsmykkede og detaljeret ramme.

•Vælg måtter hvis nødvendigt. Hvis dit maleri er mindre end den ramme, du bliver nødt til at placere måtter udenom. Margener omkring siderne og toppen af illustrationen skal være lig med margenen nederst til lidt større.

•Installer dit maleri i rammen. Glide maleriet i rammen fra bagsiden. Dække bagsiden af maleriet med papir eller pap til at forhindre indsamlingen af støv. Sikre opbakning på rammen med clips eller knappen backs (disse er normalt fastgjort til rammen).

•Vælg den ideelle placering for dit maleri. Din maleri ser bedst ud når belyst fra samme retning som lys i billedet. Hvis illustrationen skildrer en scene, som lyser fra venstre side, Placer dit maleri til højre for et vindue eller andre lyskilde.

Tips & advarsler

  • Holde dit billede fladt mod væggen ved at placere billedet ringe så højt som muligt på bagsiden af rammen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com