Hvordan at ramme og hænge farvet glas

September 30

Hvordan at ramme og hænge farvet glas

Farvet glas, kan uanset om det er et projekt, du har foretaget, eller en du har købt, blive en smuk tilføjelse til dit hjem. Når udformningen og hænge din glasmosaikker, skal du tage i betragtning, om du vil beholde de farvede glas monteret i et vindue eller du vil have noget der er mere bærbare hvis du beslutter at flytte. Der er enkle måder at hænge glasmosaikker, eller mere komplicerede procedurer for permanent montering.

Instruktioner

Ramme din Glasmosaik

•Build en træ ramme størrelse af din glasmosaikker. Med sav og miter box, skåret fire stykker af træ størrelsen af illustrationen, skære enderne med en 45-graders vinkel, så de passer i hjørnerne. Slibe kanterne med sander til at gøre dem glat.

•Build en indre sub ramme ud af kant træ. Udskårne stykker 1 tomme bredere på alle sider end størrelsen af illustrationen, så du kan angive illustrationen på subframe, forlader nok plads for at sikre det med en bagside, senere. Gøre en 45-graders snit i hver ende, som du gjorde for den ydre ramme. Subframe sidder under hovedrammen. Størrelsen skal være længden af den tilgængelige inden for hullet plads af hovedrammen. Slibe kanterne med sander til at udjævne dem. Lim hjørnerne sammen og spænd, forlader limen skal tørre natten over. Lim subframe på bagsiden af rammen, klemme alle, og overlade det til tørre en anden aften.

•Stain ramme med en farve af træ pletten, der supplerer glasmosaikker. Lad pletten tørre. Indsæt farvet glas i rammen. Derefter skæres et ark af krydsfiner for opbakning og tack det ind i bagsiden af sub frame med lille panel stifter. Vedhæfte et billede ramme ledning mellem to små skruer, som du skruer ind i bagsiden af rammen, så du kan hænge din farvede glas som et billede, hvis du ønsker.

Hænge din indrammet Glasmosaik

•Sæt kroge til rammerne for et vindue og hænge din farvede glas med billede wire. Denne måde kan du tage det ned, hvis du flytter.

•Sæt glasmosaikker inde i et vindue af tilsvarende dimensioner. Farvet glas kan passe ind i åbningen og holdes på plads med caulking eller glas klip; eller for en permanent pasform, opbygge lille ramme omkring glasmosaikker at holde det på plads permanent.

•Build farvet glas i et rum, hvor du kan sandwich det mellem hærdet glas; såsom i en forstuen. Farvet glas bør være ½ tomme mindre end dimensionerne af hærdet glas. Tilføre den ekstra plads til at isolere pladsen en gummipakning. Hærdet glas skal være 1/8 tomme mindre end åbningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com