Hvordan at ramme og størrelse ru døre

January 22

Hvordan at ramme og størrelse ru døre

Slab eller ru døre, er meget mere arbejde, end de fleste gør det selv-tømrere ønsker at bekæmpe. Der er et par genveje og tricks du kan bruge til at ramme en pre hang enhed fra en ru dør, der gør indramning processen lettere. Start med præfabrikeret jamb materiale, som er lavet til indvendige eller udvendige døre, og leveres komplet med dørstopper. Mens ru ydre kanter på døren kan være dimensioneret, undgå at bruge døre der er skæv, da de vil aldrig fungere korrekt. Det er bedst at erstatte warped døre før starten af dette projekt.

Instruktioner

•Vælge et stykke af løvtræ tømmer mindst 80 inches lang, med mindst én god lige kant. Nail dette board til en lang kant af døren, så det hænger ud af 1/2 tommer. Foranstaltning fra den lodrette jernbane af døren på top og bund for at vedhæfte det i overensstemmelse med dørens oprindelige linjer.

•Indstil dit bord så hegnet 1 tomme bredere end din påtænkte dør bredde. Tænd saven og køre døren gennem, med hårdttræ ridning mod hegnet. Fjerne hårdttræ, justere hegnet til den ønskede dør bredde og skær anden kanten. Gentag processen med top og bund af døren, hvis de er ude af pladsen. Standard dør højde er 80 inches; skære dit til 79 inches.

•Klippe et stykke af 1-tommer tyk hårdttræ, som bred som din dør er tyk og så længe din dør er bred. Lim og søm denne strimmel med alle kanter flush til den nederste kant af døren, for at korrigere forskellen i højde.

•Klippe jamb header fra jamb kit 3/4 tomme bredere end din dør, ved hjælp af en miter så. Søm hovedet mellem de to lodrette jambs, montering enderne ind i rillerne, eller dados i side jambs til dette formål. Anvende trælim til enderne af hovedet og søm det til side jambs, ved hjælp af to 16d søm i hver side.

•Measure 12 inches ned langs hængsel side af døren og sted et hængsel plade på kanten af døren. Trace omkring dette til at angive, hvor døren vil være mortised for hængslet. Gøre det samme i bunden og i midten af dørens kant. Brug en mejsel og hammer til at skære materiale fra konturerne til en dybde af 1/8 tomme. Sat døren i jamb frame, 1/4 tommer under overskriften jamb. Markere positioner af hængsel udskæringer på jamb. Bruge hængsel plade som en skabelon og mark og skæres jamb side mortises med en hammer og mejsel.

•Separat hængsler ved hjælp af en hammer og stort søm punch til at drive pins ud. Vedhæft et hængsel halvdelen til hver mortise i døren og jamb med 3/4-tommer træ skruer. Indstille døren på jamb, tilpasse hængsel halvdele. Køre benene ind i hængslerne med en hammer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com