Hvordan at ramme Skylight brønde

August 10

Hvordan at ramme Skylight brønde

Et skylight omfatter godt åbningen i taget, lys akslen og åbning i loftet, der tillader lys igennem. For at skabe godt, skal du ramme det perfekt, justere både åbninger godt således at solen kan rejse lige igennem uden at blive afskåret ved enhver overlappende kanter. Hvis det gøres ordentligt, vil du have netop den ramme, du behøver for den perfekte skylight installation.

Instruktioner

•Indstil den bedste placering i rummet for skylight baseret på hvor du gerne vil have lyset til at skinne lyseste i rummet. Find loft strøer på denne placering af passerer en stud finder over loftet. Justere din ønskede skylight placering for at falde mellem to strøer, så at du ikke behøver at skære igennem dem til at oprette din ramme.

•Climb en stige og derefter sted skylight krop mod loftet. Spore omridset af ovenlys på dit loft med en blyant og sæt ovenlys til side.

•Drill huller i loftet på indvendigt hjørner af varemærkerne. Skære den vektoriserede linje mellem hullerne ved hjælp af et nøglehul saw, forlader en åbning i dit loft til bunden af skylight godt.

•Tag isoleringen dækker åbningen i dit loft. Hvis du hjem bruger beskyttelsesbriller pladevat som isolering, derefter sætte på arbejdshandsker, en ansigtsmaske og sikkerhed for at beskytte dig selv fra fiber tråde og skære igennem isoleringen med en hobbykniv inden du trækker det væk.

•Ansigt i loftet eller crawlspace over vores loft. Find hullet skåret gennem loftet gulvet. Dingle en plumb bob fra undersiden af taget over et af hjørnerne langs bunden af hullet i loftet gulvet. Når plumb bob er direkte over hullet, markere dens placering på taget. Gentag processen for den anden nederste hjørne af dit hul. Placere ovenlys på tag med sin lavere hjørner på varemærkerne. Hvis bredden af varemærkerne svarer til bredden på skylight, derefter spore ovenlys på bunden af taget. Hvis der er ingen match, derefter justere placeringen af mærker ved hjælp af plumb bob igen, indtil de svarer. Bore et hul gennem taget på hver af indvendige hjørner af den tegnede ovenlys.

•Sæt en stige mod siden af dit hus i nærheden af ovenlys placering. Klatre op ad stigen til dit tag og finde de fire huller boret fra loftet. Fjerne alle helvedesild eller tagsten, der dækker området mellem huller, og tilslut derefter hullerne med en kridtstreg oprette omridset af skylight. Bruge en forskudt mønster for disse helvedesild venstre rundt om åbningen til at lette udskiftning efter skylight installation. Fastgør kridt linjer for at markere kanten af din behov rytterlys åbning.

•Klippe gennem tagdækning følte og tag beklædningen langs linjen snappede kridt med en rundsav. Hold kanten af beklædningen før du foretager den endelige cut til at undgå at tabe det gennem den nye plads.

•Ansigt tilbage i området loftsrum. Ramme åbningen i taget ved hjælp af to træ planker af samme størrelse som dem, der anvendes til tag spær. Hvis taget bruger 2 x 6 tommer boards, derefter følge trop. Skære planker med en rundsav til at passe åbning mellem spær kører på begge sider af skylight åbning. Placer bestyrelser mellem spær på hovedet og bunden af åbningen. Du ønsker at ramme åbning med brædder, så tillader ikke bestyrelsen kanter at overlappe åbningen på alle, holde dem flush langs åbningens kant og fladt mod tag beklædningen. Knytte bestyrelser til spær med 16d negle drevet gennem siden af spær og i enderne af brædderne.

•Brug den samme indramning proces anvendes på taget til at ramme hullet i dit loftsrum gulv. Brug de samme størrelse planker som dem, der anvendes til loft spær for din indramning materiale, og undgå overlapning hullet med rammen.

•Measure vinkler af bjælker og spær med en T-facet. Skær 2 x 4 tommer planker til brug som væggen studs for at deltage i hjørnerne af de to åbninger til at skabe rammerne lys akslen. Skære enderne af 2 af 4s med de målte vinkler, så du kan slide knopperne på plads mellem rammerne. Søm en mur stud mellem hver af de tilsvarende hjørner af rammer, ved hjælp af 8d negle til at sikre dem på plads.

Tips & advarsler

  • Hvis du er nødt til at skære igennem et loft tværbjælke eller spær, første søm en 2 x 4 til spær eller strøer omkring 6 inches fra de ønskede snit til at støtte åbningen, derefter skæres spær eller tværbjælke med en bajonetsav. Efter skæring, dobbelt bestyrelser, som du bruger til at ramme åbningerne, sømning dem på plads med 16d negle, og derefter sømning bestyrelser samt 8 d negle.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com