Hvordan at ramme tørrede blade

August 12

Hvordan at ramme tørrede blade

Oprette din egen vægkunst ved udformningen af tørrede blade. At trykke på og indramning bladene vil bevare farver og fornemmelse af falde hvis du ønsker at nyde sæsonen hele året rundt. Opdatere rammerne med pressede blomster i løbet af foråret, hvis du ønsker en forandring. Rammer og måtter du bruger vil bestemme den stil og udseende af de indrammede blade. Undgå lyse farver som limegrøn, medmindre du ønsker de farverige blade til sammenstød grueligt med mat og ramme.

Instruktioner

•Arrange blade på et underlag, der er skåret til samme størrelse som rammen. Bruge tyk byggeri papir, hvis du ikke ønsker at bruge en faktiske mat. Vælg naturlige eller neutrale farver, der giver det blad farver at være centrum for opmærksomhed. For eksempel, vælge en lys brun, creme, hvid eller naturlige grønne.

•Glue blad-- eller blade--sted på måtten eller papir. Bruge en lille prik af hot lim eller en spray klæbemiddel.

•Skub måtten eller papir mellem glas og opbakning af rammen. Sikre rammen.

•Decorate ramme hvis du ønsker at give det en rustik eller woodsy følelse. Brug hot lim til at vedhæfte kviste, bark eller små silke blade på ydersiden af rammen. Lille nyhed dyr figurer i træ, plast eller håndværk skum vil også arbejde.

Tips & advarsler

  • Tryk på bladene før framing dem. Lad blade tilbringe et par uger mellem stykker af silkepapir i midten af en tyk bog eller trykker på dem mellem to stykker af tykke brune papir, såsom en købmand taske, med et strygejern på "lav."

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com