Hvordan at ramme ud en kælder væg med indpakket isolering

July 21

Hvordan at ramme ud en kælder væg med indpakket isolering

Dit hjem vægsystemer indeholder dens struktur, isolering, vandtætte udvendige huden og indvendige finish. Forstå hvordan en ydervæg virker er afgørende for at opbygge en korrekt. Når efterbehandling en kælder med indpakket isolering, fjerne luft/dampspærre fra ydersiden af isoleringen. Dette er de plastlag, der dækker isolering. Luft/dampspærre er forpligtet til at være på den varme side af isoleringen. Hvis din væg har denne barriere på begge sider, diffuseres fugt førende træ rådner og eventuelt skimmel.

Instruktioner

•Klippe luft/dampspærre fra isolering med en hobbykniv. Hvis isoleringen er holdt på plads med denne barriere, fjerne isoleringen.

•Lay en regelmæssig 2 x 4 og et trykimprægneret 2 x 4 parallelt med hinanden på gulvet. Enderne af hver bestyrelsen bør være flugter med hinanden. Disse er de øverste og nederste plader.

•Hook måling tape til slutningen af bestyrelser og trække det ud over tømmer. Mark både brædder hver 16 inches. Mark 3/4 tommer på begge sider af de linjer, du bare markeret. Dette gøres ved at placere den lange side af carpenter's firkantede parallelt med tømmer og tilpasse 3/4-inch mærkning på pladsen med dit 16-tommer center markeringer. Mark træ ved at tegne en streg langs den korte side af pladsen. Placere et "X" i midten af hver mærkning.

•Measure fra gulvet i kælderen til bunden af gulvet bjælker og trække 3 inches fra denne måling resultatet er længden af de vertikale udformning medlemmer i væggen. Tælle antallet af "Xs" på de markerede bestyrelser. Skære dette nummer af 2 x 4's, længde bestemmes for de vertikale udformning medlemmer.

•Lay top og bundplade på gulvet vinkelret på hinanden, langt nok fra hinanden til at placere de vertikale udformning medlemmer mellem dem. Placer hver 2 x 4 på de markerede "Xs". Slutte sig til de øverste og nederste plader til 2 af 4s med tre negle i slutningen af hvert bord.

•Øge væg system så det er ca 1/2 tommer fra foundation væg og pladsen med et niveau. Sikre at loftet bjælker med negle og gulvet med murværk skruer. Presset behandlede 2 x 4 bør være i bunden af væggen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com