Hvordan at ramme udvendige kældervægge

December 6

Hvordan at ramme udvendige kældervægge

Når du remodeling dit kælder, er den bedste måde at afslutte den udvendige vægge at opbygge en standard, 2 x 4 tommer stud væg på gulvet, og derefter holde det oprejst og fastgøre den til gulvet og loftet. Opbygning af en standard-størrelse stud væg vil også gøre det lettere at installere både isolering og gips, begge fremstillet til nem installation på en standard stud væg. Sørg for at bruge trykimprægneret tømmer til bundplade, fordi det vil være i direkte kontakt med beton; pres behandling vil bremse hastigheden af henfald af tømmer.

Instruktioner

•Measure afstand fra kælderetage til bunden af loftet bjælker og derefter tilføje 3 inches til denne måling. Dette vil være længde til at skære dine 2 x 4 tommer væggen studs.

•Klippe nok 2 x 4 tommer studs, ved hjælp af måling du ankom i trin 1, til at dække muren når knopperne er fordelt 16 inches fra hinanden, måle fra midten af en stud til midten af den næste stud. Denne måling kaldes også "16 tommer på centrum."

•Nail studs til en 2-ved-4-tommer top plade og en trykimprægneret, 2 x 4 tommer bundplade. Drive to negle i enderne af væggen studs, køre dem direkte gennem de øverste og nederste plader ind i knopperne.

•Strømforbrug i standby op den udfyldte del af væggen, placerer sig, så den øverste plade er lun mod bunden af loftet bjælker og bundplade er lun mod kælder væg.

•Sæt den øverste plade til loftet bjælker med 3-tommer træ skruer. Hvis der er et lille hul mellem toppen af den øverste plade og bunden af gulv bjælker, indsætte træ shims for at slå bro over afstanden og derefter installere skruer gennem shims, i gulv bjælker.

•Drill to huller på bundpladen, fordelt jævnt mellem hver opretstående stud. Brug en boremaskine med en beton hammer bit og bore ned omkring 2 inches under overfladen af kælderetage.

•Installer 3-tommer murværk skruer i de forborede huller i bundpladen. Dette vil sikre væg til gulvet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com