Hvordan at ramme væggen åbninger for skabslåger

June 9

Hvordan at ramme væggen åbninger for skabslåger

Indramning en væg åbning for en skab dør er en enkel måde at tilføje skjult lagerplads til dit hjem. Af bygningen direkte ind i væggen kan du undgå at bruge op værdifuld gulvplads, plus den resulterende lagerenhed vil ikke kollidere med dit eksisterende indretning. Når du har indrammet mur-indledningen kan du tilpasse det til dine behov ved at tilføje funktioner som hylder, skuffer og et skab døren til at vedlægge enheden.

Instruktioner

•Anvend en stud finder til at finde studs i væggen hvor du har til hensigt at skabe din væg åbning. Vælg to tilstødende studs til brug som de udvendige kanter af din væg åbning og markere deres position på væggen i blyant.

•Kontakt blueprints for dit hjem for at være sikker på der er ingen rør eller ledninger løber gennem væggen mellem de to studs, du har valgt. Hvis du ikke har adgang til tegninger, skåret et lille panel ud af væggen ved hjælp af en gipsvæg så og ser inde i væggen.

•Draw omridset af din væg åbning på gipsvæg med blyant. Bruge en lineal og en plan til at holde dine linjer lige. Tegne to lodrette streger på linje med indvendigt kant af de to tilstødende væg studs og forbinde dem på toppen og bunden med to vandrette streger.

•Align spidsen af drywall så med en af de vandrette linjer nær sin midten. Tryk på håndtaget så forsigtigt at køre spidsen af bladet gennem drywall. Flytte klingen ind og ud af drywall i en savning slowmotion, skære langs den vandrette linje.

•Gentag dette behandle, skære i alle fire retninger. Fjerne den resulterende drywall udskæring fra væggen for at fuldføre væggen åbning.

•Measure bredde, dybde og højde af væggen åbningen ved hjælp af et målebånd. Du vil bruge de samlede bredde og højde målinger af rummet til at skære dit skab dør.

•Klippe to stykker af 1/2-tommer krydsfiner bredde og dybde af væg åbningen ved hjælp af en rundsav. Disse bestyrelser vil være prima og nederst bedømmelseskomite for rammen inde i din væg åbning. Klip to stykker af 1/2-tommer krydsfiner ved hjælp af dybde måling af rummet og højdemålene minus en tomme, for sidepanelerne.

•Skub top panel vandret ind i væggen åbning mellem studs og Placer det fladt mod toppen af væggen rummet. Indsæt bundpanelet vandret mellem studs så det er flush mod bunden af væggen åbning. Drive negle fra en sømpistol gennem kanterne af panelerne i bagvæggen og væggen studs at sikre dem på plads.

•Sæt siden paneler lodret ind i væggen åbning mellem enderne af prima og nederst bedømmelseskomite. Sidepanelerne bør være flush mod væggen studs. Kørsel negle fra sømpistol gennem sidepanelerne i væggen studs og ind i prima og nederst bedømmelseskomite at udfylde rammen.

•Klippe et ark af 1/2-tommer krydsfiner til den samlede bredde og højde på din væg, åbning for døren kabinet. Installere to metal hængsler på undersiden af kabinettet døren langs kanten. Placer hængslerne omkring to inches fra de øverste og nederste hjørner.

•Hold kabinet døren op mod dørkarmen, tilpasse kanten hvor du fastgjort hængslerne med tilsvarende kanten på rammen. Skrue hængsler til sidepanelet inde i en metalindrammet væg åbningen ved hjælp af 1-tommer træ skruer til at fastgøre døren.

Tips & advarsler

  • Når du har indrammet mur-indledningen kan du yderligere tilpasse din storage-enhed ved at tilføje hylder. Skær dine hylder til bredden af væggen åbning, minus en tomme til at redegøre for tykkelsen af sidepaneler, og søm dem på plads.
  • Altid udvise forsigtighed og bære beskyttelsesudstyr, når de opererer elværktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com