Hvordan at ramme væggen med rørene på toppen

August 12

Hvordan at ramme væggen med rørene på toppen

Konstruere et godt udformet væg kendt som en "våd mur" betaler sig i kommende år. Reparere eventuelle lækager eller drypper inde væg VVS er lettere, hvis udformning er robust. En stærk struktur gør det mindre risikabelt at fjerne drywall for at foretage reparationer uden sårede indramning studs eller væg indramning plader. Rør på toppen af den metalindrammet væg kan diktere nogle justeringer i hvordan du plads indramning studs.

Instruktioner

•Tag ud en del af et beton gulv i kælderen med en forhammer eller lejet elektriske jackhammer hvis du har brug at nå de vigtigste afløb. Fastgør en kridtstreg for at markere betonen til at fjerne. Score linjerne for konkrete fjernelse. Brug en forhammer og mursten sæt eller en rundsav og murværk klinge til scoringen.

•Break ud af beton og grave en grøft. Grave i snavs 2 inches dybere end de vigtigste afløb. Trim kanterne af beton taget ud med en kolde mejsel. Vedhæfte en pipe-forbindelse til de vigtigste afløb linje.

•Tør pasform og mark nye dræn og lufte linjer for den våde væg. Skær dem til at passe og bruge stakes for at støtte linjer i stammebåd skyttegrav. Skråne linjerne for at følge efteråret dikteret af byen koder. Pasform enhver jordoverfladen rør og har linjer besigtiges af din lokale bygning afdeling. Planlægge væg indramning omkring overhead rør at du ikke vil fjerne, såsom vandledninger eller afløbsrør kommer ind i væggen rummet fra oven.

•Fyld gulvet grøft med jord og beton, færdigbehandling op de konkrete plan med kælderetage.

•Frame våde væg med 2 af 6 eller 2 af 8 boards--selv hvis væggen ikke er i kælder rum. Ikke brug typisk 2 x 4 tommer indramning boards, fordi du bliver nødt til at gør huller som led i flere steder og yde støtte til VVS linjer.

•Klippe en øverste plade og nederste plade med en rundsav. Tillad studs længere fra hinanden end typiske placering på 16-tommer Centre passer til rør, der kommer fra gulvet ovenfor. Saml plader og pigge på gulvet ved sømning dem sammen og løft væg indramning på plads. Nail toppladen, klippe med huller til vand linjer eller vents langs denne plade, med 10d-tommer søm på hver tværbjælke.

•Klippe bestyrelser for vandret afstivning mellem studs for VVS åbninger i den våde væg. og søm på plads.

•Drill huller i studs med et hul så for rør til at køre vandret. Saml alle dele af afløbet-affald-vent system og forbinde ventilen til den største stack.

•Installer afspærring ventiler på forsyningsledninger og udvide kobber forsyningslinjer til rette steder i væggen. Tack beskyttende plader, hvor linjerne går gennem studs. Støtte forsyningslinjer med stropper eller blokering. Få væggen inspiceres før du anvender gipsvæg.

Tips & advarsler

  • I udformningen af en væg, kan du vælge at give i underentreprise skære enhver betongulve. Hvis du ikke ejer specielle Save eller værktøjer, leje en pro og gøre udformningen dig selv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com