Hvordan at registrere GE mikrobølgeovn

March 14

Hvordan at registrere GE mikrobølgeovn

Din General Electric mikrobølgeovn giver nem og hurtig mad forberedelse, især gennem dens one-touch funktioner. Som med mange apparater, din mikroovn over tid kunne brug for service, reservedele og reparationer. Registrering af din mikroovn links du med General Electric's database af materiel, dele og service viden. General Electric bruger dine oplysninger til at opdatere dig på udvikling og sikkerhedsoplysninger, herunder tilbagekaldelser, der måtte gælde din mikroovn. Fordelene ved registrering retfærdiggøre de par minutter processen kræver.

Instruktioner

•Find modelnummer og serienummer. Kig på indersiden på sidevæggene eller rammen rundt om døråbningen hvis du har en nyere model. For over-the-range modeller, peer på bunden af enheden i nærheden af væggen. Ellers tjek på bagsiden eller bunden nær bagsiden.

•Ansigt til General Electric hjemmeside for registrering af apparater til at registrere dig online. Indtast de ønskede oplysninger. Klik på "Indstil mine E-mail-indstillinger". Abonner på de ønskede e-mail nyhedsbreve til at få opdateringer og oplysninger om udvidede garantier, tilbehør og reservedele til din mikrobølgeovn og opskrifter. Printe dine registreringsoplysninger, når komplet og spare op til din poster.

•Tag registreringskort produkt fra ejeren 's manual til at registrere via mail. Skriv de ønskede oplysninger i formularen. Kopiere den fuldførte registreringskort, før du indlevere det. Angiv postadressen på kortet på en konvolut. Placere kortet i kuvert og mail.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com