Hvordan at registrere MTD produkter

February 27

Hvordan at registrere MTD produkter

MTD sælger en bred vifte af produkter til græsplæne vedligeholdelse. MTD er moderselskab for sådanne fabrikanter som Cub Cadet, Yard-Man og værftet maskiner, som gør push Græsslåmaskiner, plæneklippere, traktorer, rototillers, flishugger, trimmere og sneslynger. Hvis du har købt et produkt lavet af enhver MTD datterselskab, skal du registrere dit udstyr i tilfælde af en eventuel garanti eller reparation påstand.

Instruktioner

•Åbn din internetbrowser og besøge webstedet MTD www.mtdproducts.com. Hvis du bor i Canada, navigere hen til www.mtdcanada.com.

•Klik på logoet for den vare, du vil registrere, såsom værftet-mand eller værftet maskiner. Hvis du bor i Canada, kan du klikke direkte på "Registrering" menuen på siden Startside på værktøjslinjen. Derefter skal du vælge det produkt, du ønsker at registrere.

•Klik på knappen "produktregistrering" på den lodrette menu i venstre side af siden. Her, vil du blive bedt om at angive grundlæggende oplysninger om dig og selve produktet.

•Fyld i hver celle, der kræves for det produkt registrering. Celler omfatter dit fulde navn, adresse og e-mail-adresse, købsdatoen, produktmodel og serienumre, den butik hvor du købte produktet, hvor du har lært om produktet, faktorer, der førte til dit køb og andre mærker du overvejet før du køber produktet. Demografiske oplysninger, kan du blive forpligtet til at indtaste sådanne oplysninger som dit navn, gennemsnitlige husstandsindkomst og dit niveau af uddannelse.

•Tryk på knappen "Registrer produktet" nederst på skærmen. Du vil modtage en automatisk e-mail fra MTD bekræfter din registrering. Udskrive dokumentet og Hæft det til din instruktionsbog til at sikre, at du har hurtig adgang til det, hvis det kræves.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com