Hvordan at rejse en Garage gulv til beboelsesrum

December 29

Når konvertering af en garage plads til opholdsstue, installere et indrammet trægulv giver mulighed for at tilføje isolering fra den kolde betonplade, adgang til elektriske kredsløb til de indvendige vægge er planlagt, og giver effektivt et plan gulv platform over en standard garage gulv, der kan være skrå 4 til 5 inches fra front til bag. Den grundlæggende ordet struktur defineret rejser garage gulv plan for at matche et 8-tommer skridt fra residence gulvet elevation, ved hjælp af 1½-tommer-af-5½-tommer gulv bjælker. Proceduren kan tilpasses ethvert behov ved at tilpasse tværbjælke kildematerialets størrelse.

Instruktioner

•Measure afstand fra garage loftet til ønskede endelige gulv niveau i hvert hjørne af garagen og gøre en blyant mærke på væggen. Brug en kridtstreg til at fastgøre en lige vandrette linje, der forbinder disse mærker på hver væg. Disse linjer etablere et gulv plan, der vil danne grundlag for opbygning af gulv støttestruktur.

•Klippe stykker af 1½-tommer-af-3½-tommer trykimprægneret træ fuldt inde dimension af garagen parallelt med garage døren væg. Dette vil være den første sal plade. Lå stykker fladt på betonplade, ende til anden, mod indersiden ansigt af væggen.

•Hold slutningen af bundpladen fladt på gulvet i hver ende og foranstaltning fra oversiden af bundpladen til linjen markeret på væggen i trin 1. Hvis de to målinger er lige, sikre enderne af bundpladen til betonplade med et enkelt konkret søm i hver ende. Hvis de ikke er lige, sikkert kun ende med den korteste måling og bruge shims til at hæve anden enden, som passer til fastgør derefter med et konkret søm nær slutningen og over shims.

•Nail en 8d negle på toppen i enderne af bundpladen skåret i trin 3 og binde et stykke nylonsnor på hver negl, så tæt på den øverste ansigt af pladen som muligt. Trække strengen stramt og sikkert, således at det holdes stramt og lige langs den fulde længde af pladen. Dette etablerer en linje bruges til niveau bundpladen, som det er fastgjort til gulvet. Brug træ afstandsskiver som er nødvendige for at hæve gulvet plade til? tomme eller mindre nedenfor strengen. Sikre bundpladen til slab, ved hjælp af konkrete negle. Kontrollere streng justering ofte at sikre bundpladen forbliver niveau under sømning. Plads betonen negle ca 24 inches fra hinanden eller efter behov til fast secure bundpladen på gulvet.

•Gentag trin 2 til 4 for at installere ekstra parallelle gulv plader på 48 inches på center (ca 44½ inches fra hinanden) på den fulde dybde af garagen, og installere en fuld længde gulvet plade mod den garage bagvæg. Disse plader skal køre vinkelret på dræning hældningen af underliggende betonplade gulvet. Tværbjælke støtte blokering vil være knyttet til de øverste flader af disse gulv plader.

•Return på første sal pladen installeret i trin 2 og 3 og måle afstanden i hver ende mellem toppen af bundpladen og niveau gulvlinjen chalked i trin 1. Trække 6¼ inches fra denne dimension for gulv bjælker bredde og krydsfiner undergulvet tykkelse. Den resterende dimension definerer tværbjælke støtte spacer bredde på den plade gulvniveau.

•Rip en 1½-tomme bord til spacer bredden bestemmes i trin 6, ved hjælp af en tabel så. Udskårne stykker til at passe til ende over den fulde længde af første sal pladen installeret i trin 5 og sted på kant flugter med yderkant af bundpladen. Vedhæfte spacer stykker til bundpladen med negle ca 18 til 24 inches fra hinanden efter behov.

•Gentag trin 6 og 7 for hver af gulvet plade længder installeret i trin 5. Dette skaber et niveau støttestruktur for gulv bjælker ved at tilføje gradvist aftagende støtte bredder på hver etage plade linje. I dette tilfælde bør der ikke spacer blok kræves på bundpladen på bagsiden af garagen er udgangspunktet for udjævning.

•Lay ud af 16-tommer strøer afstand på toppen af spacer blokering mod den forreste og bageste vægge, ved hjælp af et målebånd. Gøre begyndelsen mark på 15¼ inches fra væggen og 16 inches fra hinanden for den resterende del af layoutet. Med både den første og sidste etage plate's layout markeret, bruge en kridtstreg mellem de to ender til at markere tværbjælke layoutet på de resterende afstandsklodser mellem.

•Installer første sal tværbjælke på kanten mod væggen hvorfra layoutet blev målt. Sikker på hver spacer blok med søm gennem siden af tværbjælke ind i væggen indramning og/eller spacer blok. Gentag for hver 1½-tommer-af-5½-tommer gulvet tværbjælke i bredden af garagen.

•Klippe 1½-tommer-af-5½-tommer cross blokering, også kaldet "bridging," imellem og vinkelret på gulvet strøer på 8-fods afstand. Dette placerer en række af blokering i begge ender af gulv bjælker og over hver anden gulvet plade støtte placering til at forhindre strøer fra rullende eller vridning.

•Klippe længder af 15-tommer bredt batt isolering for hver strøer plads og bruge en korte pistol til at knytte stykker til strøer sider. Alle åbne tværbjælke rum skal være isoleret.

•Installer ¾ tommer krydsfiner gulvbelægning af positionering krydsfiner længde vinkelret på strøer, gør sikker på, at alle ende led falder på en tværbjælke og at ende leddene i tilstødende rækker af krydsfiner er forskudt af et minimum af 32 inches fra hinanden. Sikre krydsfiner til toppen af strøer med 2-tommer pyntede skruer fordelt ca 8 til 10 inches fra hinanden. Ordet struktur er nu færdig.

Tips & advarsler

  • Brug en lille forhammer til at drive de konkrete negle og holde dem ca centreret i gulv plader og 3 til 4 inches fra alle ender til at forhindre, at træet fra opdeling. Shims anvendes som en støtte til niveau gulvet plade stykke, søm gennem eller direkte ved siden af shims.
  • Trykimprægneret gulv plader kan fastgøres ved hjælp af en pulver-aktiveres pistol sømpistol og 3-tommer stifter i stedet for standard konkrete negle. Disse pistol soempistol kan typisk lejes på byggeri udlejnings forretninger eller hjem forbedring butikker. Hvis denne metode bruges, Læs og følg alle nødvendige sikkerhedsforskrifterne i vejledningen ledsager værktøjet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com