Hvordan at rejse en Toilet Flange

October 1

Adskillige faktorer påvirker om den toilet flange er effektiv til at holde vand fra siver ud og ind på badeværelset eller i undergulvet. For eksempel vil placere et nyt badeværelsesgulv over en gammel en forårsage en én gang effektiv flange til ikke længere at holde en tæt forsegling, hvis flangen sidder mere end en fjerdedel-tommer under den færdige gulv. Du kan løse problemet uden at fjerne den toilet flange simpelthen ved at installere en extender ring, som du kan finde på en hardware- eller VVS-levering butik.

Instruktioner

•Luk det toilet vand ventil ved at dreje håndtaget med uret, brug kun dine hænder. Afløb i toilet tank ved toiletskyl én gang, derefter fjerne vandledningen fra den ventil forsamling ved hjælp af en skruenøgle.

•Træk off plastkapsler på på toilettet base og bruge en skruenøgle til at bakke ud nødder på bolte holder toilettet til gulvet. Trække på toilettet op og slukker bolte af afsnittet skål i toilettet og sæt den på et stykke pap at beskytte gulvet fra skader.

•Fjern den gamle voks ring med en spartel og rense den toilet flange med mineralske spiritus og en klud. Sted extenderen ring over toilet flange og brug målebånd til at kontrollere ringen sidder mellem en fjerdedel-tommer under badeværelsesgulvet og en fjerdedel-tommer ovenfor, derefter indstille extenderen ring til side.

•Tag flange anker skruer at flugte med hullerne til skruer i extender ring og Anvend caulk på undersiden af extender ring. Slide extender ring tilbage over flange, dreje den for at låse skabet bolte til deres pladser som i flange, derefter indsætte skruer gennem extender ring og flange til at sikre både på gulvet.

•Sæt voks ring oven på extenderen ring med den flade side af ring ned, og skub derefter toilettet tilbage over de closet bolte. Sidder på toilettet og spænd skab møtrikkerne med en skruenøgle. Efter fem minutter i siddende på toilettet, stramme begge skab nødder igen så meget som muligt. Erstat vandlinjen i ventilsættet, stramning det med en skruenøgle, derefter drej ventilen håndtaget mod uret for at tænde for vandet tilbage på.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com