Hvordan at rengøre æg ud af rustfrit stål

March 31

Hvordan at rengøre æg ud af rustfrit stål

Rustfrit stål varer typisk rydde op let, men fast på fødevarer, såsom æg, kan være en akkord til at fjerne. Dette gælder især, hvis ægget har tørret eller var brændt på rustfrit stål. Du kan være fristet til at bringe tunge slibemidler, såsom ståluld, til at skrubbe det ud, men hvis du gør det du vil beskadige rustfrit stål--måske uoprettelig. Der er en smartere og mere sikker måde at fjerne æg eller andre fødevarer, der sidder fast på rustfrit stål.

Instruktioner

•Sæt æg-farvede rustfrit stål Køkkengrej, køkkenredskaber, bestik eller andre elementer i din køkkenvask. Fyld vasken med varmt vand og 2 tbsp. skålen vaske.

•Tillad rustfrit stål elementer for at suge i mindst en time, som foreslået af cookwaretalk.com. Næste placere køkkengrej (hvis dette er det element, du er rengøring--hvis det er et mindre element, såsom en servering skeen eller bestik, springe dette trin), halv fuld af sæbevand, på dit komfur. Bringe det til en lav i kog og kog i 10 minutter. Slukke brænderen og lad gryder køle.

•Sæt rustfrit stål køkkengrej tilbage i vasken. Våd en nylon skrubbe pad med vand og drys bagepulver over puden. Skrub køkkengrej med nylon scrubber, indtil ægget er fjernet.

•Rinse rustfrit stål godt, og tørre det med et blødt håndklæde. Tørring det hurtigt hjælper med at forhindre vand pletter og striber.

Tips & advarsler

  • Hvis æg har sprøjtede på overflader end Køkkengrej, bruge vaskemiddel og bagepulver, påføres en nylon skrubber, til at skrubbe det off. Det vil tage mere arbejde at få det ud, hvis du ikke kan suge varen, men du bør stadig være i stand til at fjerne æg.
  • Ifølge cookwaretalk.com, bør du undgå ikke kun slibende rengøringsmidler, men også blegemidler og ammoniak.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com