Hvordan at rengøre afløbsrør af vaskemaskine

January 30

Hvordan at rengøre afløbsrør af vaskemaskine

En maskine, der gør livet lidt nemmere er vaskemaskinen. Samtidig have en i hjemmet betyder du kan gøre vaskeri, når du har brug for, det er bare som andre apparat eller afløbet i hjemmet--det kan stoppe med at arbejde eller bliver tilstoppet. Da vaskemaskinen renser tøj, fjerner hver cyklus snavs og fibre fra beklædningsgenstande, gøre afløbet modtagelige for at blive tilstoppet. Rense ud i afløbet giver ordentlig dræning fra apparatet, når du gør en belastning af vasketøj.

Instruktioner

•Gather spande for at have ved hånden når du fjerner den dræning rør fra vaskemaskinen. Dette vil forhindre enhver reserverede vand fra maskinen at komme ind på etagerne. Hvis det ønskes, bære plastik handsker for at undgå at få hænderne beskidte.

•Anbring selv bag vaskemaskinen og løsrive den store afløbsrør, plade og skruer, ved hjælp af en skruetrækker fra bagsiden af maskinen. Hold det fleksible rør i din hånd og Placer de fritliggende del af slangen ned i spanden til at holde arbejdsområdet gratis muligt vand eller snavs.

•Thread afløbet slange ind i røret til at fjerne blokering eller oprustning. Af afløb og VVS hjemmeside, almindelige årsager til blokering er tøj (sokker), sæbe oprustning eller fnug. Når du fjerner slangen, bør blokerende varen komme med det.

Uddelingen røret, plade og skruer tilbage på vaskemaskinen med skruetrækkeren. Skub maskinen tilbage på plads. Prøv at køre maskinen på en tom belastning at skylle vand gennem den dyserne afløbsrør for en grundig rengøring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com