Hvordan at rengøre Baccarat krystal

September 17

Baccarat krystal, opkaldt efter den franske by, hvor det først blev oprettet i midten af 1700-tallet, er berømt for sit udvalg af høj kvalitet krystal varer. Selvom de er særlig smukt, får disse elementer beskidte over tid med støv, snavs, fingeraftryk og rester fra vine og hårdt vand. Det er vigtigt at vide, hvordan du rengør Baccarat glas, Karafler, lysekroner og kunstobjekter sikkert således at deres værdi forbliver intakt og deres skønhed bevaret.

Instruktioner

•Wash baccarat vin briller og andre småting med varmt vand og en mild fad vaskemiddel. Krystal klassikere antyder, tilføje en kvart kop af ammoniak i vandet i vasken til at forhindre vand pletter.

•Opkald i professionel hjælp til store krystallysekroner, når det er muligt, da professionelle er øvede i at holde styr på de mange aftagelig stykker. Når rengøring mindre lysekroner, gøre en lysekrone kort på papir til at bestemme, hvor dine dele skal returneres efter rengøring. Rense krystaller med fad vaskemiddel, og skyl godt med varmt vand. Returnere krystallerne til lysekrone.

•Køre den meget varmt vand i vaser og dekantere, der er for snæver i nakken for hånden til at passe. Tilsæt lidt vaskemiddel og ammoniak og derefter swirl rå ris i en karaffel. Ris lokker fremmedlegemer fra indersiden af krystal.

•Køre den meget varmt vand i en smal hals crystal beholder indtil den er fuld og tilføje en protese tablet. Skyl krystal varen godt.

•Brug din opvaskemaskine, hvis der er en særlig cyklus for krystal. Følg producentens anvisninger for lastning krystal stykker og for at bruge særlige cyklus.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com