Hvordan at rengøre Baseboard varme enheder i dit hjem

July 14

Det er foråret rengøring tid. Kommer gardinerne ned. Få vasket væggene. Alle de tunge rengøring bliver gjort. Hvis du har et varmt vand varmesystem, derefter kommer covers til baseboard varme enheder i hvert værelse, så de kan støvsuges. Men skidt og snavs fanget på vandrør mellem finnerne støvsuge ikke op. Børster ikke kan nå at langt. Ren hver bit af fedt og snavs fra mellem disse vinger og forbedre din baseboard effektivitet næste sæson.

Instruktioner

•Kontroller, at varmesystemet er slukket. Løft den enhed endedæksel og fjern dækplade til baseboard varme enhed i rummet. Tør ned begge sider og sætte det ud af vejen. Vakuum eller feje op eventuelle løse støv eller grus. På dette tidspunkt kan du rette eventuelle bøjede knive ved at køre en skrue driver tip eller blade af en smør kniv mellem finner.

•Fyld en kvart sprayflaske med varmt vand. Tilføj 1 teskefuld af ammoniak i vandet og kasket flasken stramt. Indstil dysen til "stream," ikke "spray."

•Sæt avis eller plastfolie under baseboard enhed til at beskytte dit gulv eller tæpper. Placere kage tin på plastik, under finnerne du er klar til at rense. Skubbe den i så vidt som det vil gå.

•Fra en afstand på ca 4 til 6 inches, sprøjte stream mellem hvert par af finner, der tager sigte på den runde rør finnerne er monteret på. Sørg for at vandet der drypper i gryden. Tørre op eventuelle overskydende fugt med en lille håndklæde. Flytte gryden, som du rense hver sektion. Tømme panden ned i spanden ofte (1/2 fuld) for at undgå spild. Refill flaske efter behov. Når du er færdig, vil enhederne se helt nye. Erstatte dækker, og du kan glemme dem for endnu en sæson.

Tips & advarsler

  • Kun gøre dette i et godt ventileret område. Hvis du er følsomme over for kemikalier, bare bruge varmt vand og en dråbe eller to af opvask sæbe.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com