Hvordan at rengøre Berber tæppe på trappen

January 30

Berber tæppe er forskellige fra regelmæssige Plys eller shag tæppe på grund af den måde, det er vævet. Mens sidstnævnte tæppe typer har snoet fibre, der hænge løs og kan flosse over tid, Berber tæppe funktioner tætvævet loops, der med ordentlig pleje, ikke vil flosse og vil forblive på plads over livet af gulvtæppet. Men denne tætvævet struktur gør Berber tæpper mere vanskelige at rengøre, især når tæppet er på trapperne. Heldigvis er der nogle praktiske måder du kan rengøre og vedligeholde din Berber tæppe på trappen.

Instruktioner

•Anvend en kost til at feje væk alle store partikler fra trappen. Feje fast ned ad trappen, så alle snavset ender på bunden af trappen. Hvis du kan bruge en vinklet kost, så du kan få snavs fra alle hjørner.

•Anvend en hånd vakuum til at slippe af med små partikler. Dette trin er især vigtigt, da jorden i snavs kan arbejde sig vej ind i tæppe sløjfer efter alt for lang tid og vil være næsten umuligt at fjerne.

•Spray trapper med et vandbaseret rengøringsmiddel. Brug ikke noget med blegemiddel eller ammoniak, da dette kan beskadige dit tæppe.

•Anvend en håndholdt damprenser til forsigtigt løfte ud pletter. Vær omhyggelig med ikke at køre damp renere over gulvtæppet for mange gange som det kan opklare nogle af sløjferne. Også, Sørg for at bruge en lille børste, da store pensler kan beskadige gulvtæppet.

•Wait 10-15 minutter for tæppe til tørre. Når færdig, skal tæppet Se og lugte frisk.

Tips & advarsler

  • Ren ikke dit Berber tæppe alt for ofte, da dette kan mindske den samlede liv af dine gulve. Rengøring en gang om måneden skal være tilstrækkelig til at tage sig af hverdagens pletter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com