Hvordan at rengøre blæsere på en Pellet komfur

November 29

Pellet komfur er et forbrændingskammer opvarmning brændeovn, bruger træ piller for at skabe varme. Træpiller brænde i en brænde pot og blæser fans direkte varmet luften ind i stuen til at varme den. Over tid, kan i forbrændingskammeret, der huser blæser fans udvikle aske ophobning, der kan ende op i rummet, da blæserne opererer. Ren blæserne i løbet af din årlige rengøring af pellet komfur rutine.

Instruktioner

•Sæt en dråbe klud eller gamle ark omkring pellet komfur så du ikke får asken over hele gulvet.

•Tag dækslet til forbrændingskammeret. For nogle pilleovne, dækslet er placeret bag aske-gryde, så trækker det ud først. Andre enheder hus forbrændingskammeret i ryggen. Brug en skruetrækker til at fjerne dækslet til hvis det er nødvendigt, selv om nogle modeller har snap-on cover. Kontakt producenten, hvis du er usikker på, hvor din dækning er eller hvordan at fjerne det. Når du fjerner dækslet, vil blæser fan være opad.

•Hold blæser stadig med én hånd og bruge anden hånden til at banke off enhver aske med en gammel pensel. Feje over resten af forbrændingskammeret med pensel, startende fra toppen af kammeret og arbejder ned over komponenter til at banke off enhver resterende aske.

•Drej på din butik vakuum og suge op den aske, som du har bankede ind i bunden af brændkammeret. Bruge en butik vakuum med et HEPA filter, så du ikke cykle aske tilbage ind i stuen.

•Udskift dækslet til forbrændingskammeret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com